Νοτσιόνι για Πίπεν: «Του είπα ότι είναι το είδωλό μου αλλά αυτός δεν μου έδωσε καν σημασία»

Ο Αντρές Νοτσιόνι μίλησε για το είδωλό του τον Σκότι Πίπεν, αλλά και το... άκυρο που είχε ρίξει ο άλλοτε συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στον Αργεντινό παλαίμαχο πλέον άσο, σε ένα πάρτι των Μπουλς. 

Νοτσιόνι για Πίπεν: «Του είπα ότι είναι το είδωλό μου αλλά αυτός δεν μου έδωσε καν σημασία»

Μία όχι και τόσο... άνετη στιγμή είχε ο Αντρές Νοτσιόνι. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης μεταξύ άλλων των Μπασκόνια, Ρεάλ Μαδρίτης και Σικάγο Μπουλς αναφέρθηκε στο είδωλό του τον Σκότι Πίπεν παρόλα αυτά εξέφρασε την εν μέρει απογοήτευσή του για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος μίλησε στο podcast του Basquet Plus και αναφέρθηκε στην... αδιαφορία του Σκότι Πίπεν, σε ένα πάρτι των Μπουλς όπου οι δύο τους συναντήθηκαν.

«Συνάντησα τον Σκότι Πίπεν και το είδωλό μου... σταμάτησε να υφίσταται. Τον γνώρισα σε ένα πάρτι των Μπουλς. Είχαμε προπονηθεί και μαζί, αλλά δεν μου μίλησε καν. Δεν μου έδινε την μπάλα, δεν με συμβούλεψε.

Εγώ άνοιξα την καρδιά μου, του είπα ότι είναι το είδωλό μου, ότι ήταν τιμή μου που του μιλούσα. Δεν μου έδωσε καν σημασία, ούτε χρόνο. Ας μιλήσουμε όμως ειλικρινά: Ήταν σε άλλο επίπεδο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νοτσιόνι.