Αγγελόπουλοι: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας"

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με δήλωση τους εξέφρασαν την περηφάνια τους για τα όσα έχουν πετύχει με τον Ολυμπιακό την τελευταία δεκαετία και στάθηκαν στο Back2Back του 2012 και του 2013. 

Αγγελόπουλοι: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας"

Με δήλωση τους, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, εξέφρασαν την περηφάνια τους για τα όσα έχουν πετύχει με τους Πειραιώτες την τελευταία δεκαετία, επισημαίνοντας πως μόνο οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κατακτήσει Back2Back σε αυτό το χρονικό διάστημα: "Είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας την τελευταία δεκαετία. Δυο τρόπαια, με το μοναδικό επίτευγμα της back2back κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης, πέντε τελικοί και έξι Φάιναλ Φορ. Διακρίσεις που μας κατατάσσουν πλέον, ως την κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας από το 2009 έως το 2018.

Αυτό το ιστορικό επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό αν αναλογιστούμε ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν ο χαμηλότερος μεταξύ των βασικών ανταγωνιστών του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν σ’ αυτό τον άθλο".

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος