Κατσικάρης: «Δεν άφησα το ΝΒΑ για να βρεθώ σε μια ομάδα μόνο για εννέα μήνες»

Ο προπονητής της Γκραν Κανάρια, Φώτης Κατσικάρης, μίλησε για το τουρνουά των 12 ομάδων στη Βαλένθια αλλά και το μέλλον του.

Κατσικάρης: «Δεν άφησα το ΝΒΑ για να βρεθώ σε μια ομάδα μόνο για εννέα μήνες»

Για την επανεκκίνηση της λίγκας ACB και το ιδιότυπο τουρνουά των δώδεκα ομάδων στη Βαλένθια μίλησε ο Φώτης Κατσικάρης. Ο Έλληνας προπονητής της Γκραν Κανάρια είπε αρχικά: «Σήμερα που μιλάμε η ομάδα είναι καλά, οι παίκτες έχουν καλή ψυχολογία για να επιστρέψουν στο παρκέ, γιατί ο κόσμος, η κοινωνία, το έχουν ανάγκη».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η τελική φάση είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει και δεν ξέρουμε πώς θα πάει. Είναι πολύ σημαντικό να φτάσουμε με καλή ψυχολογία και χωρίς τραυματισμούς. Δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές ενόψει αυτή της τελικής φάσης. Βλέπουμε τα πράγματα που δεν κάναμε καλά. Ανεβάζουμε σιγά σιγά την ένταση στις προπονήσεις για να φτάσουμε στη Βαλένθια καλά προετοιμασμένοι. Θα είναι πολύ δύσκολο να παίζει η ομάδα χωρίς κόσμο, κάτι που δεν έχει μάθει κανείς να κάνει».

Κλείνοντας, είπε: «Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα παίζουμε στην Ευρώπη. Δεν άφησα το ΝΒΑ για να βρεθώ σε μια ομάδα μόνο για εννέα μήνες, αλλά δεν ξέρω και τι θα γίνει την επόμενη χρονιά».