«Στη λίστα της Βίρτους Μπολόνια ο Χαπ»

Στα... ραντάρ της Βίρτους Μπολόνια φέρεται να έχει μπει ο παίκτης του Ολυμπιακού Ίθαν Χαπ ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στην Κρεμόνα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την ομάδα του Πειραιά. 

«Στη λίστα της Βίρτους Μπολόνια ο Χαπ»

Ψηλά στη λίστα της Βίρτους Μπολόνια φέρεται να βρίσκεται ο Ίθαν Χαπ, σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας. Ο Αμερικανός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κρεμόνα, στην οποία αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες τον έχουν... βάλει στο μάτι.

Μάλιστα, ο 24χρονος ψηλός αναμένεται να πάρει σύντομα και ιταλικό διαβατήριο, οπότε αυτό τον κάνει ακόμη πιο... ελκυστικό. Να σημειωθεί, ότι ο Ίθαν Χαπ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει πως εάν κάποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, τότε θα πρέπει να καταβληθεί το σχετικό buy out στην ομάδα του Πειραιά. Ο Χαπ στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις καθώς είχε κατά μέσο όρο 18 πόντους, 8,9 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1 τάπα.