Παναθηναϊκός: Οι παλαίμαχοι στηρίζουν Γιαννακόπουλο

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παλαίμαχοι αθλητές του Παναθηναϊκού, στην οποία εκφράζουν τη στήριξή τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Παναθηναϊκός: Οι παλαίμαχοι στηρίζουν Γιαννακόπουλο

Μήνυμα στήριξης στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έστειλαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού μέσω ανακοίνωσης, επικαλούμενοι μάλιστα τις δύσκολες στιγμές του συλλόγου τα τελευταία χρόνια τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των βετεράνων αθλητών του «τριφυλλιού»:

«Το ελάχιστο που οφείλουμε είναι η ηθική στήριξή μας.

Ας μην ξεχνάμε τις μαύρες μέρες του Ερασιτέχνη. Η εκτίμησή μας είναι δεδομένη για τον πρόεδρο που ήταν παρών στα δύσκολα. Από την απαξίωση τον έφτασε να πάρει στο βόλεϊ το Σούπερ Καπ και παραλίγο πρωτάθλημα μέσα σε ένα χρόνο.

Ιστορική η προσπάθεια που καταβάλλει για το γήπεδο, για όσους κατοικούμε στην Ιερουσαλήμ.

Έχοντας ως οικογενειακή παρακαταθήκη το όραμα του Παύλου για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, κάνει συνεχή αγώνα, προασπίζει τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, που το όνομά του είναι συνυφασμένο με τον ελληνικό αθλητισμό.

Το φυσιολογικό είναι ότι ο ίδιος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, την πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα, όπως επίσης μερικοί είναι φυσικό να μη γνωρίζουν...

Απαιτήσεις από τους οπαδούς δε νοούνται, όταν υπάρχει απλή λογική. Εδώ είναι που λέμε, δεν φθάνει που του χρωστάμε, μερικοί ζητάνε και το βόδι. Άλλο το επιθυμητό και άλλο το εφικτό…

Έχουν άραγε μνήμη χρυσόψαρου όσοι πιστεύουν ότι εάν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχουμε τεράστια προβλήματα (όπως σήμερα η ΠΑΕ) ή και πολύ χειρότερα ίσως;

Στον σύλλογό μας είχαμε ιστορικές προσωπικότητες όπως: Απόστολος Νικολαΐδης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Γεώργιος Βαρδινογιάννης, Αντώνης Ματζαβελάκης, Θόδωρος Αλούπης, Ιωάννης Μαλακατές κ.ά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει επάξια την οικογενειακή παράδοση. Στηρίζει δυνατά με το χέρι στην καρδιά τον Παναθηναϊκό σε όλες του τις προσπάθειες!!!

Παρότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο εξωτερικό με έναν Μπερτομέου που δεν δίνει καν τα βασικά στις ομάδες της Ευρωλίγκας...

Κανείς μας δεν ξεχνάει τις δύσκολες μέρες που έχουμε περάσει στο ποδόσφαιρο και ακόμη δεν έχουμε συνέλθει. Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων είναι στο πλευρό του, έχοντας γνώση και επίγνωση της πραγματικότητας.

Ευχή όλων μας να επιστρέψουν οι παλιές καλές εποχές σε όλες τις ομάδες μας, με πρόεδρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Θεόδωρος Συνοδινός

Αντιπρόεδρος παλαιμάχων αθλητών όλων των αθλημάτων

Πρώην γενικός γραμματέας ΠΑΟ».