Αμπρίνες: «Το πρωτάθλημα στην Μπαρτσελόνα- Θα έπαιρνα Ντόντσιτς»

Ο Άλεξ Αμπρίνες τόνισε πως θα ήταν άδικο να διαγραφούν έξι μήνες δουλειάς, αν ακυρωθεί η σεζόν και δεν διεξαχθεί η ACB. Το ίδιο θα έλεγε και για τη Ρεάλ.

Αμπρίνες: «Το πρωτάθλημα στην Μπαρτσελόνα- Θα έπαιρνα Ντόντσιτς»

Ξεκάθαρος, ήταν αν μη τι άλλο, ο Άλεξ Αμπρίνες. Ο Ισπανός φόργουορντ της Μπαρτσελόνα τόνισε πως αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα της ACB τότε θα πρέπει να αναδειχτεί πρωταθλήτρια η ομάδα του.

«Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα. Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στη πρώτη θέση, τότε θα ήταν δίκαιο να το πάρει η Ρεάλ. Παίζαμε έξι μήνες στη διοργάνωση και εάν δεν πάρει τον τίτλο ο πρώτος στη βαθμολογία, τότε καταργείς τους έξι μήνες δουλειάς, για δύο μήνες που δεν παίχτηκαν» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια είπε…

«Εάν τα τεστ γίνονται συχνά και τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, τότε πιστεύω ότι οι παίκτες θα δεχτούν να παίξουν. Άλλωστε, είναι κάτι που θέλουν. Το μόνο κακό, εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, σε μία πόλη είναι ότι οι παίκτες των ομάδων που θα προκριθούν στον τελικό, θα λείπουν 20 ημέρες από τα σπίτια τους»!

Ο Αμπρίνες ερωτηθείς μάλιστα για το αν είχε την ευκαιρία να πάρει ένας παίκτη στην Μπαρτσελόνα, απάντησε τον… Λούκα Ντόνσιτς, ενώ τόνισε πως θεωρεί πολύ δύσκολο να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» ο Πάου Γκασόλ.