Γιουλ: «Το αγαπημένο μου παιχνίδι οι 30 πόντοι με τον Παναθηναϊκό»

Η προσωπική του... τριαντάρα στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό το 2016 είναι το αγαπημένο του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος παράλληλα αποθέωσε σε δηλώσεις του τον Λούκα Ντόντστς. 

Γιουλ: «Το αγαπημένο μου παιχνίδι οι 30 πόντοι με τον Παναθηναϊκό»

Ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, το 2016 στην EuroLeague, είναι το αγαπημένο της καριέρας του Σέρχιο Γιουλ, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στο «DAZN» και θυμήθηκε το συγκεκριμένο ματς, καθώς τότε είχε συμβάλλει τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του και παράλληλα είχε... σκοτώσει τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε πετύχει 30 πόντους!

«Το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν εκείνο που είχαμε παίξει στο Παλάσιο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου είχα πετύχει 30 πόντους. Όταν βρίσκεσαι σε τέτοια ημέρα, τότε το συναίσθημα είναι απίστευτο. Ελέγχεις ό,τι γίνεται στο παρκέ και μπορείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή για την ομάδα σου. Είναι από τις ημέρες που είσαι εμπνευσμένος, καθώς μπορεί το σουτ να μην είναι καλό, αλλά θα μπει μέσα. Όταν καταλαβαίνεις ότι είσαι “καυτός”, προσπαθείς πάντα να το εκμεταλλευτείς».

Αναφορικά με το πώς εξελίσσονται οι προπονήσεις αυτή την εποχή: «Το πιο περίεργο πράγμα είναι η απόσταση με τους συμπαίκτες και τους προπονητές. Ο καθένας έχει μισό παρκέ, ενώ η μπάλα σου είναι… μαρκαρισμένη και κανείς δεν πρέπει να την ακουμπήσει. Θα πρέπει να ακολουθούμε τα μέτρα ασφαλείας και όλο το πρωτόκολλο που μας έχουν στείλει, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλο ρίσκο για μόλυνση».

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: «Κανείς δεν περίμενε τους εκπληκτικούς αριθμούς που έχει τώρα, αλλά όλοι ξέραμε ότι θα πετύχαινε στο ΝΒΑ. Είναι πολύ νέος, πολύ έξυπνος και ξέρει να ελέγχει τις αποστάσεις στο παρκέ, πολύ καλά. Λόγω του μεγέθους του και της φυσικής του κατάστασης, είναι καλός στα ριμπάουντ, δίνει αρκετές ασίστ και μπορεί να σκοράρει από όλο το παρκέ. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο στιλ του ΝΒΑ και το κάνει πολύ καλά».