O Σπανούλης 5ος σε ψηφοφορία για τον κορυφαίο όλων των εποχών στην Ευρώπη (pic)

Ισπανική ιστοσελίδα έβαλε ψηφοφορία για τον κορυφαίο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών και ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στην 5η θέση. Κορυφαίος ο Τόνι Κούκοτς, στην 10η ο Δημήτρης Διαμαντίδης. 

O Σπανούλης 5ος σε ψηφοφορία για τον κορυφαίο όλων των εποχών στην Ευρώπη (pic)

Νέα τιμή και διάκριση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. Η ισπανική ιστοσελίδα 24segundosenblanco.es διοργάνωσε μία ψηφοφορία. Ζητούμενο; Να αναδείξει τους 50 κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών. Μέσα στις πρώτες θέσεις βρίσκεται και ο σπουδαίος Λαρισαίος γκαρντ, ο οποίος άφησε το στίγμα του στη δεκαετία που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στην πέμπτη θέση της λίστας! Κορυφαίος ο Κροάτης Τόνι Κούκοτς (1ος), ενώ ακολούθησε ο Ιταλός Ντίνο Μενεγκίν (2ος),ο Ισπανός Κλίφορντ Λιουκ (3ος) και ο επίσης Κροάτης Ντράζεν Πέτροβιτς (4ος).

Στην 10η θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ πριν θα συναντήσουμε τους Άντονι Πάρκερ (9ος), Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (8ος), Μπομπ Μορς (7ος) και Ντέγιαν Μποντιρόγκα (6ος).

Το ελληνικό στοιχείο υπάρχει και στις πιο κάτω θέσεις της λίστας, καθώς ο Νίκος Γκάλης είναι στο νούμερο 18, ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο 22 και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο 34.