Βαλένθια: Θέλει να αποκτήσει τον Μπίλι Μπάρον

Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα Μπίλι Μπάρον αποτελεί τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Βαλένθια για την περιφερειακή γραμμή των «νυχτερίδων».

Βαλένθια: Θέλει να αποκτήσει τον Μπίλι Μπάρον

Ένα διαφορετικό... πρόσωπο τουλάχιστον από άποψης ρόστερ αναμένεται να παρουσιάσει από τη νέα σεζόν η Βαλένθια. Αρκετά συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι, οι Ισπανοί ψάχνουν τους παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα, ενώ αρκετοί από τους υπάρχοντες φέρονται ως στόχοι των καλών ομάδων της EuroLeague και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Η Βαλένθια πάντως δεν πρόκειται να μείνει έτσι. Ήδη οι «νυχτερίδες» προετοιμάζουν την επόμενη μέρα του συλόγου. Μάλιστα, συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ντούμπλιεβιτς που τα τελευταία χρόνια αποτελεί βασικό πυλώνα της Βαλένθια και θέλουν να δουν τι θα συμβεί στον «άσο».

Και εκεί από ότι φαίνεται ωστόσο βρήκαν την λύση και μάλιστα πρόκειται για μία αρκετά ποιοτική λύση. Συγκεκριμένα, η ισπανική ομάδα βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του Μπίλι Μπαρόν από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο χαρισματικός σκόρερ... αρέσει πολύ στους ανθρώπους του συλλόγου και είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Την φετινή σεζόν είχε 12.4 πόντους, 2.4 ασίστ στην Αδριατική Λίγκα και 11.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ στην EuroLeague. Το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα τελειώνει, αρέσει και σε άλλους συλλόγους όμως η προοπτική μίας ομάδας όπως η Βαλένθια και το ισπανικό πρωτάθλημα, ίσως τον δελεάσουν για να απαντήσει θετικά.