Αποχωρεί από την Ορλεάν ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ντι Τζέι Στρόμπερι

Παρελθόν από την Ορλεάν θα αποτελέσει ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού Ντι Τζέι Στρόμπερι σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Αμερικανός στην «Rep».

Αποχωρεί από την Ορλεάν ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ντι Τζέι Στρόμπερι

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Ορλεάν προανήγγειλε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τις τάξεις της γαλλικής ομάδας και να αναζητήσει το νέο σταθμό της μπασκετικής του καριέρας.

Αυτό φανέρωσε -τουλάχιστον ο ίδιος- με δηλώσεις του. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού που μετακόμισε τον περασμένο Οκτώβριο στη γαλλική ομάδα, υπογράμμισε πως όπως όλα δέιχνουν δεν θα επιστρέψει για τη νέα σεζόν, παρόλα αυτά άφησε το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην Ορλεάν καθώς όπως υποστήριξε ήταν ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έπαιξε.

Συγκεκριμένα, ο Ντι Τζει Στρόμπερι δήλωσε μιλώντας στην «Rep»: «Μου αρέσει η πόλη, η ομάδα, οι προπονητές και οι φίλαθλοι, αλλά δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω την επόμενη σεζόν. Όμως, γιατί όχι κάποια στιγμή να γυρίσω και να κλείσω εδώ την καριέρα μου, καθώς είναι ένα από τα ωραιότητα μέρη που έχω παίξει».

Τη φετινή σεζόν, ο Στρόμπερι είχε κατά μέσο όρο 13 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ, σε 19 ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα.