Κέσελ για το έπος της Κωνσταντινούπολης: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου»

Ο Μάρκο Κέσελ θυμήθηκε την κατάκτηση του ευρωπαϊκού από τον Ολυμπιακό το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, με τον Σέρβο να υπογραμμίζει πως ο τελικός με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του. 

Κέσελ για το έπος της Κωνσταντινούπολης: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου»

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα (13/5) πριν από 8 χρόνια κατακτούσε την κορυφή της Ευρώπης και έγραφε ιστορία.

Οι Πειραιώτες, στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης και στον τελικό της EuroLeague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να βρέθηκαν λίγο πριν την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου στο -19, παρόλα αυτά τα... μωρά του Ντούσαν Ίβκοβιτς που βρισκόταν τότε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσουν την κούπα χάρις στο... πεταχτάρι του Γιώργου Πρίντεζη σχεδόν στην εκπνοή του αγώνα.

Ένας παίκτης του Ολυμπιακού που βοήθησε σημαντικά στην αλλαγή της ψυχολογίας -με το καθοριστικό τρίποντο του που κατέβασε την διαφορά στους 5 -ώστε η ομάδα του Πειραιά να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, ήταν ο Μάρκο Κέσελ.

Ο Σέρβος πρώην «ερυθρόλευκος» με αφορμή την συμπλήρωση 8 χρόνων από το έπος της Κωνσταντινούπολης, με ανάρτησή του στο Twitter τόνισε πως ο τελικός με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Κέσελ στο ποστάρισμά του έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια, δώσαμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου. Δεν μας έφερε μόνο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα χέρια μας, αλλά δημιούργησε στενές φιλίες που διατηρούνται μέχρι σήμερα. Η 13η Μαΐου θα είναι πάντα μία μέρα, την οποία θα θυμάμαι με χαρά».