Τρεις Έλληνες προπονητές δεν μπορούν να πάνε στο Ισραήλ και τις ομάδες τους

ΟΓιάννης Καστρίτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, ο Στέφανος Δέδας της Χάποελ Χολόν και ο Βασίλης Γεραγωτέλλης άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν βρίσκουν πτήση που να συνδέει την Ελλάδα με το Ισραήλ.

Τρεις Έλληνες προπονητές δεν μπορούν να πάνε στο Ισραήλ και τις ομάδες τους

Στο Ισραήλ προετοιμάζονται σταδιακά για την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο πρόβλημα έχει προκύψει με τρεις Έλληνες προπονητές που πρέπει να επιστρέψουν στις ομάδες τους, αλλά δεν μπορούν.

Σύμφωνα με το «Walla», ο Γιάννης Καστρίτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, ο Στέφανος Δέδας της Χάποελ Χολόν και ο Βασίλης Γεραγωτέλλης άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα και τις οικογένειές τους μετά το lockdown, ωστόσο πρέπει να επιστρέψουν στο Ισραήλ και δεν μπορούν.

Τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν υπάρχουν πτήσεις που να συνδέουν την Ελλάδα με το Ισραήλ, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Όσον αφορά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, είχε μείνει στο Τελ Αβίβ και δεν είχε επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς βρίσκεται εκεί με όλη του την οικογένεια.