Υπουργός Ισραήλ: «Απαράδεκτη απόφαση για τη Μακάμπι»

Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ισραήλ έβαλε κατά της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την απόφασή της να διαλέξει την Euroleague από το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Υπουργός Ισραήλ: «Απαράδεκτη απόφαση για τη Μακάμπι»

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και των εγχώριων αρχών, τόσο με τη Winner league όσο και με την Πολιτεία. Κι αυτό γιατί, αφενός αποφασίστηκε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στο Ισραήλ (η Μακάμπι ψήφισε λευκό) αφετέρου φαίνεται πως αρχίσει και πάλι η Euroleague και αυτό σημαίνει πως οι ημερομηνίες θα συμπέσουν.

Για τη Μακάμπι δεν υπάρχει δίλημμα. Δήλωσε πως θα διαλέξει την Euroleague καθώς έχει συμβόλαιο μαζί της. Αυτό δεν άρεσε στον Υπουργό Αθλητισμού του Ισραήλ Μίγκι Ρέγκεβ που χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση…

«Η απόφαση της Μακάμπι Τελ Αβίβ να διαλέξει την Euroleague αντί του πρωταθλήματος Ισραήλ είναι απαράδεκτη. Περιμένω από τη διοίκηση της ομάδας να πάρει τη σωστή απόφαση και να επιλέξει το πρωτάθλημα, βρίσκοντας τρόπο να πάρει μέρος υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ήμουν έκπληκτος και απογοητευμένος με την ανακοίνωση της Μακάμπι. Το πρωτάθλημα του Ισραήλ χρειάζεται την Μακάμπι. Δεν γίνεται να επιλέγεις μια ξένη λίγκα, αντί για το πρωτάθλημα της χώρας σου» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.