Μαρίνκοβιτς: «Είμαστε σίγουρα σε χειρότερη κατάσταση από τον Αύγουστο»

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς της Βαλένθια ανέφερε τις δυσκολίες που επικρατούν ούτως ώστε να συνεχίσουν οι διοργανώσεις.

Μαρίνκοβιτς: «Είμαστε σίγουρα σε χειρότερη κατάσταση από τον Αύγουστο»

Για τις δύσκολες ώρες της καραντίνας, το ξεκίνημα των προπονήσεων και πάλι, αλλά και την κατάσταση των παικτών μετά από δύο μήνες απραξίας, μίλησε ο Βάνια Μαρίνκοβιτς στη «novosti.rs»!

Ο Σέρβος γκαρντ της Βαλένθια ανέφερε αρχικά: «Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες για μένα. Εγώ και ο Λόιντ είμαστε μόνοι μας εδώ, οι υπόλοιποι παίκτες έχουν τις οικογένειές τους ή τις κοπέλες τους. Η κατάσταση δεν είναι καλή και το μυαλό σου "βομβαρδίζεται" με χιλιάδες σκέψεις. Τώρα με τις προπονήσεις βλέπω επιτέλους κόσμο και αυτό κάνει την ζωή μου πιο εύκολη».

Για την έξοδο και πάλι στους δρόμους στην Ισπανία: «Όλοι βιάστηκαν στην πρώτη έξοδο, βγήκαν με... ορμή στους δρόμους Έτσι, δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν σε κάποιες στιγμές! Όλοι έτρεχαν, έκαναν ποδήλατο, περπατούσαν. Δεν κατάλαβα γιατί βγήκαν έτσι μαζικά».

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Είμαστε τυχεροί, γιατί η Βαλένθια έχει δέκα γήπεδα στις εγκαταστάσεις της. Αυτό μας βοηθά να δουλέψουμε πιο εύκολα. Είναι ένα πλεονέκτημα. Στο σπίτι δεν μπορούσαμε να γυμναστούμε όπως έπρεπε. Είμαστε σίγουρα σε χειρότερη κατάσταση από τον Αύγουστο, τώρα προερχόμαστε από διακοπή δύο μηνών. Το σώμα μας δεν μας ακούει, το κατάλαβα όταν έτρεξα για πρώτη φορά».

Για το αν πρέπει να συνεχιστούν οι διοργανώσεις: «Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε. Αγαπάμε την δουλειά μας, αγαπάμε το μπάσκετ, μας έλειψε. Αλλά δεν ξέρω αν η επιστροφή είναι ένα ρεαλιστικό ενδεχόμενο. Δεν ξέρω πως μπορούμε να δουλέψουμε σωστά κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν».