Γκεραρντίνι για Ομπράντοβιτς: «Θέλει να μείνει, αλλά περιμένει να δει…»

Το μήνυμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι είναι να δει πρώτα το μπάτζετ και την κατάσταση στη Φενέρμπαχτσε και μετά θα αποφασίσει αν θα μείνει...

Γκεραρντίνι για Ομπράντοβιτς: «Θέλει να μείνει, αλλά περιμένει να δει…»

Ακόμα μία αναφορά στο μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε υπήρξε, αυτή τη φορά από τον Τζένεραλ Μάνατζερ της τουρκικής ομάδας Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Μιλώντας στο Basketinside ανέφερε: «Προτεραιότητά του (σ.σ. του Ομπράντοβιτς) είναι να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά περιμένει όπως όλοι, για να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Σίγουρα θα γίνει αναπροσαρμογή στο μπάτζετ, με νέα νούμερα. Όταν θα τα ξέρουμε αυτά, τότε θα ξέρουμε και περισσότερα για τον Ομπράντοβιτς. Αλλά, το μήνυμά του ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο».

Σχετικά με τις φήμες αποχώρησης των Νίκολα Κάλινιτς και Λουίτζι Ντατόμε είπε: «Επίσης, αυτή η εποχή είναι των ψευδών ειδήσεων και των κουτσομπολιών. Οι Κάλινιτς και Ντατόμε δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουν. Για να γυρίσουμε και στην προηγούμενη κουβέντα… Όταν δεν γνωρίζεις τι διαστάσεις θα πάρει στο μέλλον μία ομάδα, είναι δύσκολο να μιλήσεις για διαπραγματεύσεις συμβολαίων και μπάτζετ».