Σιμόνοβιτς: «Ο Τόμιτς με έκοψε από τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς μίλησε για τη συμφωνία που είχε με την Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο ο Μίλαν Τόμιτς σταμάτησε τη μεταγραφή.

Σιμόνοβιτς: «Ο Τόμιτς με έκοψε από τον Ερυθρό Αστέρα»

Τον Μίλαν Τόμιτς «έδειξε» ως υπεύθυνο για την μη επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάρκο Σιμόνοβιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ είχε έρθει σε συμφωνία με την πρώην του ομάδα, την οποία υποστηρίζει και ως οπαδός, τα είχε βρει με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο όπως είπε ο Μίλαν Τόμιτς σταμάτησε τη μεταγραφή.

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, είπε: «Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα με τον πρόεδρο, Νεμπόισα Τσόβιτς σε όλα. Είχαμε συζητήσει για πολυετές συμβόλαιο προκειμένου να κλείσω την καριέρα μου στον Ερυθρό Αστέρα. Στο τέλος όμως αυτό δεν έγινε, γιατί επενέβη ο Μίλαν Τόμιτς. Ήταν αντίθετος με την προοπτική της επιστροφής μου και γι αυτό το θέμα «κόλλησε» εκεί.

Είμαστε επαγγελματίες, οπότε όλα παίζουν τον ρόλο τους. Κάποιοι προπονητές σε θέλουν, κάποιοι άλλοι όχι. Πρέπει να το αποδεχθείς. Λυπάμαι που δεν γύρισα στην ομάδα, όλοι ξέρουν πόσο την αγαπάω και ότι πάντα έδινα το 100% των δυνάμεών μου. Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, αυτό είναι δεδομένο. Ίσως στο μέλλον να εμφανιστεί πάλι η ευκαιρία να ξαναπαίξω για τον Ερυθρό Αστέρα».