Ερωτηματικά για πέντε στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία υπάρχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα για τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

 

Ερωτηματικά για πέντε στη Ρεάλ Μαδρίτης


Σημαντικές αλλαγές προμηνύονται στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν με τους Ισπανούς να προχωρούν σε διαφοροποιήσεις του ρόστερ τους.

Η ισπανική ιστοσελίδα «encestando.es» καταγράφει τα δεδομένα για πέντε παίκτες της «βασίλισσας».

Ο Σαλάχ Μεζρί αναφέρεται ότι δεν θα συνεχίσει, καθώς φέτος αντιμετώπισε τραυματισμούς και πήρε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας.

Για τον Κλέμεν Πρέπελιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει, καθώς υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιό του, την οποία έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει η ομάδα κι ενδέχεται να διαδεχθεί τον Τζέισι Κάρολ, εφόσον σταματήσει.

Ο Φελίπε Ρέγιες δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση αν θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση ή αν θα παίξει για ακόμα μια σεζόν, αλλά η Ρεάλ θα σεβαστεί όποια απόφασή του. Άλλωστε είναι ο πιο παλιός παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές.

Για τον Τρέι Τόμπκινς υπάρχει επίσης ερωτηματικό. Στο σύλλογο δεν άρεσε η φυσική κατάσταση που είχε, όταν επέστρεψε πέρυσι από το καλοκαίρι, αλλά ο Πάμπλο Λάσο του έχει εμπιστοσύνη, καθώς είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που ανταποκρίνεται στα παιχνίδια.

Πάντως, ο παίκτης δεν φαίνεται ικανοποιημένος κι από τις απολαβές του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και ομάδες της Ευρωλίγκας φέρεται να ενδιαφέρονται για εκείνον.

Τέλος, ο Γκάμπριελ Ντεκ αναμένεται να πάρει ισπανικό διαβατήριο, που σημαίνει ότι δεν θα καταλαμβάνει πια θέση ξένου στην ομάδα, εν αντιθέσει με τον Τόμπκινς και τον Μίκι.

Βέβαια το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο Αργεντινός φόργουορντ φαίνεται να έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον των ομάδων του ΝΒΑ και ακόμα το τοπίο γύρω από το μέλλον του στην Ευρώπη είναι θολό.