Ράτζα: «Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο Ντίνο Ράτζα μίλησε σε συνέντευξή του για το φούτερ του Ολυμπιακού που φόρεσε στα 53α γενέθλιά του, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και ποιον εκ των δύο «αιωνίων» υποστηρίζει.

Ράτζα: «Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο Ντίνο Ράτζα μίλησε για την επιλογή του να φορέσει φούτερ του Ολυμπιακού στα 53α γενέθλιά του και αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις γίνει άρση των μετακινήσεων θα είναι να έρθει στην Ελλάδα.

Για την μπλούζα του Ολυμπιακού, ο Ράτζα είπε στα «ΝΕΑ»: «Μου τη χάρισε πριν από λίγες ημέρες ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Ήμασταν μαζί προτού κηρυχθεί η καραντίνα και μου την έκανε δώρο. Δεν το είχα σχεδιάσει να φορέσω αυτό το φούτερ, απλά έτυχε. Όλες αυτές τις μέρες που βρίσκομαι κλεισμένος στο σπίτι μου στο Σπλιτ είμαι με τις φόρμες και τα αθλητικά μπλουζάκια. Έχω να φορέσω κανονικά ρούχα πάνω από έναν μήνα».

Ντίνο Ράτζα: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με μπλούζα του Ολυμπιακού! (pic)

Για την καραντίνα λόγω κορονοϊού ανέφερε: «Μακάρι να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η περιπέτεια και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας. Και ξέρεις τι θα κάνω αμέσως μόλις ανοίξουν τα σύνορα, ε; Θα έρθω αμέσως στην Ελλάδα. Πρέπει να σας δω κι επίσης θέλω να παρουσιάσω και την ταινία της ζωής μου που ήδη προβλήθηκε στο Σπλιτ και στο Ζάγκρεμπ».

Ερωτηθείς με ποια ομάδα έχει δεθεί πιο πολύ, ο Κροάτης Hall Of Famer δεν ήταν ξεκάθαρος. «Κάθε φορά με ρωτούν αν υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Δεν πρόκειται για υπεκφυγή ή για διπλωματική απάντηση, αλλά είμαι στ' αλήθεια χαρούμενος και υπερήφανος που έπαιξα και για τις δύο ομάδες. Είναι σαν να πρέπει να διαλέξεις ποιο από τα παιδιά σου αγαπάς περισσότερο. Πέρασα πολύ όμορφα και στους δύο», απάντησε o 53χρονος θρύλος του μπάσκετ.