Τόμιτς και Μπακατσιάς μιλούν για τον Τζόρνταν!

Μίλαν Τόμιτς και Ευθύμης Μπακατσιάς μίλησαν για τις αναμνήσεις που αποκόμισαν από τον Μάικλ Τζόρνταν στο Παρίσι, με τον Τόμιτς μάλιστα να έχει και… διάλογο μαζί του.

Τόμιτς και Μπακατσιάς μιλούν για τον Τζόρνταν!

Τον αντιμετώπισαν στο Παρίσι, σε μία σημαντική στιγμή του Ολυμπιακού καθώς δεν αντιμετωπίζεις κάθε μέρα ομάδα σαν τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν. Μίλαν Τόμιτς και Ευθύμης Μπακατσιάς μίλησαν για τις αναμνήσεις που αποκόμισαν από τον «Air», με τον Τόμιτς μάλιστα να έχει και… διάλογο μαζί του.

Ο Ευθύμης Μπακατσιάς θυμήθηκε χαρακτηριστικά στο «Έθνος» τι του έκανε εντύπωση: «Είχε ένα χαρακτηριστικό. Κάθε κίνησή του γινόταν με βάση τον αντίπαλό του. Τον διάβαζε. Δεν πήγαινε ανάλογα με το σύστημα. Είχε αυτό το απρόβλεπτο στο ρεπερτόριό του, κάτι που δεν συναντάς εύκολα».

Ο Μίλαν Τόμιτς από την πλευρά του θυμήθηκε τι έλεγε με τον Μάικλ Τζόρνταν: «Μέρος του παιχνιδιού του ήταν να προκαλεί τον αντίπαλο, το ίδιο έκανε και με μένα. Κάποια στιγμή μου τράβηξε το σορτσάκι και μου είπε "για να δω τι μπορείς να κάνεις". Στην επόμενη επίθεση απάντησα λέγοντάς του "μάλλον δεν μπορείς να σουτάρεις καλά από μακριά". Έκανε ένα σουτ από τα 8 μέτρα το έχασε, πείσμωσε και λίγο μετά έβαλε ένα απίθανο καλάθι με γυρισμένη την πλάτη».