Μανουσέλης: «Με κωδικό αρνητικού τεστ μπαίνουμε όπου θέλουμε στην Κίνα» (vid)

Ο πρώην βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό Μάνος Μανουσέλης, ο οποίος πλέον εργάζεται στην Κίνα, μίλησε για τη ζωή στη χώρα που «γέννησε» τον κορονοϊό.

Μανουσέλης: «Με κωδικό αρνητικού τεστ μπαίνουμε όπου θέλουμε στην Κίνα» (vid)

Ο Μάνος Μανουσέλης υπήρξε βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό, όταν ήταν πρώτος κόουτς ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Πλέον εργάζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας, όντας τεχνικός των Σανγκάι Σαρκς. Μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη ζωή στη χώρα που «γέννησε» τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα είπε: «Η κανονικότητα έχει επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό. Φοράμε πάντως μάσκες και λαμβάνονται κάποια προστατευτικά μέτρα. Όπου και να μπεις, ακόμα και στο δικό μας το γυμναστήριο, περνάμε από τεστ κι ακόμα περισσότερο άμα θέλουμε να πάμε κάπου αλλού, πρέπει να δείξουμε το ''Green Code'' που υπάρχει στο κινητό μας. Δείχνει ότι έχουμε κάνει το τεστ και είναι αρνητικό.

Θα υπάρχει πάντα έλεγχος και οι διαδικασίες δεν είναι ανοιχτές για τα ταξίδια. Για αυτό έχει καθυστερήσει το CBA. Εμείς έχουμε δώσει άδεια στους παίκτες ως τις 10 του Μάη. Υπολογίζουμε ότι στο διάστημα ως τις 10 Ιουνίου θα ξέρουμε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Όσο περνάει ο καιρός υπάρχει εξοικείωση με τον κορονοϊό. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Αυτό είναι το μήνυμα που περνάμε και στους παίκτες».