Ολυμπιακός: Όταν ο Ρίβερς συνάντησε για πρώτη φορά τον 15χρονο Πρίντεζη (pic)

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης το 1997 και 15 χρόνια μετά το έκανε πράξη ο Γιώργος Πρίντεζης. Δείτε σε φωτογραφία τη στιγμή από την πρώτη τους συνάντηση

Ολυμπιακός: Όταν ο Ρίβερς συνάντησε για πρώτη φορά τον 15χρονο Πρίντεζη (pic)

Συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης από τον Ολυμπιακό το 1997. Ένας τίτλος που ήρθε για τους Πειραιώτες έχοντας για κορυφαίο τον Αμερικανό γκαρντ Ντέιβιντ Ρίβερς.

Όταν ο Ολυμπιακός έγινε πρωταθλητής Ευρώπης στη Ρώμη

Τρία χρόνια μετά, το 2000, ο Ρίβερς επέστρεψε στον Πειραιά και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά έναν ταλαντούχο πιτσιρικά, ο οποίος ήταν μόλις 15,5 ετών! Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο άνθρωπος λοιπόν που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης το 1997 συνάντησε τον παίκτη που 15 χρόνια μετά θα σημείωνε το νικητήριο σουτ που θα επανέφερε τους Πειραιώτες στην κορυφή της Ευρώπης, το 2012 στην Κωνσταντινούπολη.

Ένα ακόμη κοινό στοιχείο για τον αριθμό 15; Αμφότεροι το κατάφεραν φορώντας τον ίδιο αριθμό στη φανέλα, το «15». Δείτε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, όταν ο Ντέιβιντ Ρίβερς συνάντησε για πρώτη φορά τον Γιώργο Πρίντεζη. Μάλιστα, 15 χρόνια μετά, το 2015, συναντήθηκαν και πάλι στο ΣΕΦ.

Η φωτογραφία από το 2000:

H συνάντηση τους στο ΣΕΦ το 2015: