Ιερεθουέλο: «Πιο επικίνδυνο να αθληθείς, από το σούπερ μάρκετ;»

ο γνωστός διαιτητής της Euroleague Ντάνιελ Ιερεθουέλο εξέφρασε τον προβληματισμό του αναφορικά με κάποια μέτρα στην Ισπανία για τον κορονοϊό.

Ιερεθουέλο: «Πιο επικίνδυνο να αθληθείς, από το  σούπερ μάρκετ;»

Τον προβληματισμό αναφορικά με τις διαφορές στα μέτρα που έχουν παρθεί στην Ισπανία, εξέφρασε ο Ντάνιελ (Ντάνι) Ιερεθουέλο. Ο γνωστός διαιτητής της Euroleague διερωτήθηκε δημόσια, πως είναι πιο επικίνδυνο να αθληθείς από το να πας στο σούπερ μάρκετ όπου ο ένας είναι δίπλα στον άλλον…

«Τα παιδιά μπορούν να βγαίνουν στους δρόμους σε περιορισμένο και ελεγχόμενο βαθμό. Γιατί όμως, απαγορεύεται στους αθλητές να βγουν και να προπονηθούν μόνοι τους, τηρώντας τα σχετικά μέτρα ασφαλείας; Φαίνεται είναι πιο επικίνδυνο να βγω έξω και να αθληθώ από το να κυκλοφορώ στο σούπερ μάρκετ.

Πάω στα σούπερ μάρκετ, βλέπω πάρα πολύ κόσμο, τον έναν δίπλα στον άλλον και αυτό δεν απαγορεύεται. Την ίδια ώρα, απαγορεύεται να κάνεις γυμναστική και να αθληθείς. Αφήνουμε τα παιδιά να βγουν έξω υπό προϋποθέσεις, όμως δεν κάνουμε το ίδιο για τους αθλητές» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.