Σάβιτς: «Τυχερός που έπαιξα με τον Ντράζεν, αλλά επιλέγω Κούκοτς»

Ο Ζόραν Σάβιτς μίλησε για τις παλιές δόξες του παρελθόντος, τα χρόνια στη Μπολόνια και τη Μπαρτσελόνα, αλλά και τους Διαμαντίδη, Πρέλιεβιτς.

Σάβιτς: «Τυχερός που έπαιξα με τον Ντράζεν, αλλά επιλέγω Κούκοτς»

Συνέντευξη στην καταλανική «laresistenciadelpalau» έδωσε ο Ζόραν Σάβιτς, ο οποίος μίλησε για τους παίκτες που του άρεσαν όταν ήταν στην ιταλική Φορτιτούντο Μπολόνια, ανάμεσά τους και ο Διαμαντίδης, ενώ για τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει ποτέ, επέλεξε τον Τόνι Κούκοτς.

Ο Ζόραν Σάβιτς είπε αρχικά πως, «όταν ήμουν στη Φορτιτούντο Μπολόνια μου άρεσε ο Σισκάουσκας. Επίσης ήθελα πολύ τον Διαμαντίδη από την εποχή που έπαιζε στον Ηρακλή. Ήταν όμως δύσκολο να τον πάρουμε γιατί είχε πολύ καλύτερες προσφορές. Επίσης μου άρεσε και ο Άντονι Πάρκερ».

Για τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε, είπε: «Σίγουρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς με τον οποίο μοιράστηκα πολλά στον ΠΑΟΚ και στη Βίρτους ήταν από τους καλύτερους συμπαίκτες μου. Επίσης με τον Ούγκο Σκονοκίνι λόγω του χαρακτήρα του. Από την Μπαρτσελόνα ξεχωρίζω τους Γκαλιλέα, Εστεγέρ, Νόρις και Καρνισόβας».

Όσο για τον καλύτερο παίκτη με τον οποίο έχει παίξει τόνισε: «Ο καλύτερος ήταν ο Τόνι Κούκοτς. Βεβαίως ήμουν τυχερός που έπαιξα και με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, αλλά επιλέγω τον Κούκοτς».