Κιούμπαν: «Είναι πιθανό να διεκδικήσω την προεδρία των ΗΠΑ»

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς έχει μεγαλόπνοα σχέδια για την πολιτική του καριέρα και σκοπεύει να κατέβει ως αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ

Κιούμπαν: «Είναι πιθανό να διεκδικήσω την προεδρία των ΗΠΑ»

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν μίλησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Fox News» αποκάλυψε την επιθυμία του να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο ιδιόρρυθμος επιχειρηματίας πρώτα, εξέφρασε την άποψη πως παρά τις τεράστιες «πληγές» στην αμερικανική οικονομία, η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για νέους επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι αυτός που θα ηγηθεί μίας προσπάθειας για να προχωρήσει η χώρα του στην «επόμενη ημέρα» με σταθερά βήματα.

Ο Μαρκ Κιούμπαν είπε συγκεκριμένα: «Ποτέ δεν θα το σκεφτόμουν πριν έναν μήνα, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει γρήγορα και δραματικά. Δεν είναι και κάτι που το κυνηγάω αυτή τη στιγμή.

Απλώς αφήνω ανοιχτό αυτό το παράθυρο μέχρι τον Νοέμβριο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, αν και ήδη, σε κάποιες Πολιτείες, η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας έχει λήξει».

Στις αρχές Νοεμβρίου οι Αμερικανοί θα εκλέξουν το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζον Μπάιντεν να είναι μέχρι αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι.