Μιζράχι για μείωση μισθών στη Μακάμπι: «Θα εφαρμόσουμε ό,τι αποφασίσουν EuroLeague και ELPA»

Όπως δήλωσε ο Σιμόν Μιζράχι, στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση για το ποσοστό που θα μειώσουν τα συμβόλαια των παικτών, καθώς βρίσκονται σε αναμονή για το τι θα αποφασίσουν EuroLeague και ELPA ώστε να κινηθούν και αυτοί αναλόγως.

Μιζράχι για μείωση μισθών στη Μακάμπι: «Θα εφαρμόσουμε ό,τι αποφασίσουν EuroLeague και ELPA»

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται εν αναμονή με την EuroLeague να έχει μπει στον... πάγο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ένα από τα θέματα που η «ομάδα του λαού» ψάχει λύση είναι αυτό των συμβολαίων των παικτών, με τον Σιμόν Μιζράχι να ξεκαθαρίζει πως οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να περιμένει.

Ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ μιλώντας στην ιστοσελίδα «one.co.il» σχολίασε έπειτα από σχετική ερώτηση:

«Περιμένουμε. Ό,τι αποφασιστεί ανάμεσα στην EuroLeague και τους παίκτες (σ.σ την ELPA, την Ένωση παικτών της EuroLeague) θα εφαρμοστεί και σε εμάς».

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, οι παίκτες της Μακάμπι εξοφλήθηκαν κανονικά ολόκληρο τον Μάρτιο, ωστόσο για τον Απρίλιο θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να συμφωνήσει η ELPA με την EuroLeague.

Παράλληλα, τονίζεται ότι έχει παγώσει και κάθε πλάνο της ομάδας για την επόμενη σεζόν, αφού προς το παρών δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν.