Iσραήλ: «Παναθηναϊκός για κόουτς Κάτας»

O Παναθηναϊκός ψάχνει για προπονητή και οι Ισραηλινοί αναφέρουν πως οι "πράσινοι" θέλουν τον συμπατριώτη του κόουτς, Όντετ Κάτας, που έπαιξε μπάσκετ στο "τριφύλλι". Στη λίστα Μάικ Μπατίστ και Μπάιρον Σκοτ. 

Iσραήλ: «Παναθηναϊκός για κόουτς Κάτας»

Ύστερα από το «διαζύγιο» με τον Ρικ Πιτίνο, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Τουλάχιστον για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, οι "πράσινοι" έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του συμπατριώτη τους κόουτς, Όντετ Κάτας.

Ο 45χρονος τεχνικός, είναι κόουτς της Χάποελ Ιερουσαλήμ από το 2018, ενώ στο παρελθόν πέρασε από την τεχνική ηγεσία, τόσο της Χάποελ Τελ Αβίβ, όσο και από τη Μακάμπι. Ένα πρόσωπο αρκετά γνωστό και οικείο για την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς ας μην ξεχνάμε αγωνίστηκε τους "πράσινους" την διετία 1990-2001, κατακτώντας με την ομάδα το Ευρωπαϊκό του 2000 στη Θεσσαλονίκη.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξετάζει και τις περιπτώσεις των Μπαίρον Σκοτ και Μάικ Μπατίστ από το εξωτερικό, ενώ είναι πάντα ανοιχτό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Βόβορας.