Ο Ντατόμε αποκαλύπτει πότε ξεσπάνε Ομπράντοβιτς και Μεσίνα

Ο Λουίτζι Ντατόμε αποκάλυψε τι εκνευρίζει τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ετόρε Μεσίνα αλλά και πότε θα... ξυρίσει το μούσι.

Ο Ντατόμε αποκαλύπτει πότε ξεσπάνε Ομπράντοβιτς και Μεσίνα

Τους λόγους για τους οποίους… ξεσπάνε, εκρήγνυνται, γίνονται «κόκκινοι» από τα νεύρα τους, οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ετόρε Μεσίνα αποκάλυψε ο Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος παράλληλα είπε και πότε θα ξυρίσει το μούσι του.

«Ο Ομπράντοβιτς εκνευρίζεται όσο κανείς άλλος όταν βλέπει εγωισμό και έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ από την άλλη ο Μεσίνα όταν δεν “σπας την πλάτη σου”, όπως λέει, δηλαδή όταν δεν βάζεις το κορμί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «backdoorpodcast.com» ο διεθνής Ιταλός της Φενέρμπαχτσε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το πότε θα ξυρίσει το μούσι του, αφού την κοτσίδα είχε υποσχεθεί να την κόψει όταν θα κατακτούσε την Euroleague, κάτι που εν τέλει έκανε, με τον ίδιο να λέει: «Είχα υποσχεθεί στον Ταμπέρι (σ.σ. αθλητής του άλματος εις ύψος) ότι αν πάρω μετάλλιο με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, τότε θα το ξυρίσω το μούσι. Στη μόνη περίπτωση, λοιπόν, που θα ξύριζα το μούσι θα ήταν μία διάκριση με την εθνική ομάδα».