Λοκομοτίβ Κουμπάν: «Ελπίζουμε πως θα μείνει ο Κουζμίνσκας»

Οι άνθρωποι της Λοκομοτίβ Κουμπάν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στην ομάδα και θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν: «Eλπίζουμε πως θα μείνει», είπε ο Γκινάς Ρουκάουσκας.  Η ατάκα του για τον Τζέισι Κάρολ.

Λοκομοτίβ Κουμπάν: «Ελπίζουμε πως θα μείνει ο Κουζμίνσκας»

Τον περασμένο Νοέμβρη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τέλος στη συνεργασία της με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ αποτέλεσε μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού, όσον αφορά το ρόστερ της, αλλά ο παίκτης δεν κατάφερε να βρει ρόλο μέσα στο σύνολο.

Είτε γιατί αυτό φορτώθηκε με αρκετά "3άρια" και "4άρια", είτε γιατί και εκείνος... χάθηκε μέσα στην προβληματική αγωνιστική εικόνα των "ερυθρολεύκων". Αποτέλεσμα; Να μείνει ελεύθερος. Δεν άργησε όμως να βρει ομάδα, καθώς πήγε στο ρωσικό πρωτάθλημα και στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Γκινάς Ρούκαουσκας , ο επικεφαλής της Λοκομοτίβ-Κουμπάν, εξήρε την προσαρμογή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στην ομάδα, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα είπε: «Μιλάει ρωσικά καλά, ο τοπικός πολιτισμός είναι κοντά του - είναι ένας πολύ φιλικός τύπος. Ελπίζω ότι θα παραμείνει στο Κρασνοντάρ για μεγάλο χρονικό διάστημα και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στις επιτυχίες.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τα εξής για την ενίσχυση του ρόστερ: "Σκεφτόμαστε τον Tζέισι Κάρολ, ο οποίος έχει πει ότι θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη και την Ρεάλ μετά το τέλος της σεζόν. Να δούμε, όμως, πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία».