Η Marca «στέλνει» τον Αντετοκούνμπο στους Μαϊάμι Χιτ!

Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα Marca η ομάδα του Μαϊάμι έχει τα πλεονεκτήματα ώστε να πάρει τον Γιάννη Αντεοκούνμπο από τους Μπακς.

Η Marca «στέλνει» τον Αντετοκούνμπο στους Μαϊάμι Χιτ!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο τα τελευταία χρόνια δεν είναι απλός ένα ταλέντο αλλά ένας MVP του NBA. Όσο περνάει ο καιρός είναι δεδομένο ότι πολλές ομάδες του NBA θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, κάτι όμως που μέχρι τώρα δεν δείχνει διατεθειμένος ο Έλληνας σταρ να αφήσει τους Μπάκς που τόσο έχει δεθεί μαζί τους αλλά και με την πόλη του Μιλγουόκι. Μάλιστα σε παλαιότερη δήλωση του είχε πει πως θέλει να κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Μπάκς. Οι μνηστήρες όμως δεν παύουν να υπάρχουν και τα σενάρια για μετακίνηση του σε άλλη ομάδα του NBA θα βγαίνουν στο φως συνέχεια όπως είναι λογικό.

Αντετοκούνμπο: «Ευχαριστούμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές»

Ο Γιάννης Αντετοκούμνπο είναι «το μεγάλο στοίχημα των Μαϊάμι Χιτ», σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, σημειώνοντας όμως ότι «μπορεί να είναι πολύ ακριβό». Όπως σημειώνει, μετά την αποτυχία απόκτησης του Κρις Πολ στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι το μεγάλο όνειρο για την ομάδα του ΝΒΑ, τέταρτη στην Ανατολή. Μάλιστα αφού τονίζει ότι πολλές θα είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στο...τραπέζι διεκδικώντας την απόκτησή του, αναφέρει ότι η ομάδα του Μαϊάμι διαθέτει περισσότερα πλεονεκτήματα για να διαπραγματευτεί την μεγάλη μεταγραφή.

Κορονοϊός: Η οικογένεια Αντετοκούνμπο πρόσφερε 10.000 μάσκες στο Δήμο Ζωγράφου (pic)