«Ο Ντόρσεϊ το καλοκαίρι θα κοιτάξει για συμβόλαιο στο NBA»

Παρά το γεγονός ότι φέτος βρήκε χρόνο στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναμένεται να επιδιώξει την επιστροφή του στο NBA  το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Ισραηλινά Μέσα. 

«Ο Ντόρσεϊ το καλοκαίρι θα κοιτάξει για συμβόλαιο στο NBA»

Αρκετές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στους ξένους το προσεχές καλοκαίρι στο «στρατόπεδο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Walla», οι μόνοι σίγουροι είναι οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι υπέγραψαν μέσα στη φετινή σεζόν την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς επίσης και ο Ελάιτζα Μπράιαντ, καθώς είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο εγγυημένο.


Από κει και ύστερα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ που πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν με την «ομάδα του λαού», έχει στο συμβόλαιο του οψιόν για το ΝΒΑ και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να ψάξει την επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Φυσικά οι Ισραηλινοί, επιθυμούν να διατηρήσουν τον Ντόρσει στο ρόστερ τους καθώς φέτος είχε αρκετό χρόνο συμμστοχής και βοήθησε σημαντικά το σύνολο του κόουτς Σφαιρόπουλου. Η Μακάμπι θέλει λοιπόν να διατηρήσει τον 24χρονο γκαρντ στο δυναμικό της και όλα θα κριθούν από τα… μαντάτα που θα λάβει το καλοκαίρι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μία άλλη περίπτωση που θα εξεταστεί πολύ σοβαρά στην «ομάδα του λαού» είναι αυτή του Ταρίκ Μπλακ. Ο Αμερικανός σέντερ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου πριν λίγους μήνες και ήδη έχει κλείσει σχεδόν εννιά μήνες απραξίας μακριά από την δράση, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να παραμείνει ως δεύτερο πεντάρι. Από την άλλη δύσκολα θα συνεχίσουν στην Μακάμπι όπως όλα δείχνουν οι Κουίνσι Έισι και Νέιτ Γουόλτερς.

Σε αυτούς που δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ της Μακάμπι προστίθεται και ο Άντζελο Καλοϊάρο, ο οποίος ήταν στην έξοδο από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον κράτησε, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που προέκυψαν.

Τέλος, σχεδόν σίγουρα σύμφωνα με τα Μέσα στο Ισραήλ θεωρούνται τα «διαζύγια» με τους Αμάρε Στουντεμάιρ, Τζέιλεν Ρέινολντς και Άαρον Τζάκσον, καθώς επίσης και με τον Ντένι Άβντιγια, ο οποίος εκτιμάται πως θα επιλεγεί στο προσεχές ντραφτ του ΝΒΑ.