Ντατόμε: «Η Φενέρμπαχτσε θα καλύψει τα χρέη προς τους αθλητές»

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, δεν είναι συνεπής στις πληρωμές, αλλά ο Λουίτζι Ντατόμε είναι αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση στο θέμα. «Έλαβα τσεκ με 3,5 μισθούς μαζί».

Ντατόμε: «Η Φενέρμπαχτσε θα καλύψει τα χρέη προς τους αθλητές»

Η Φενέρμπαχτσε φέτος απογοήτευσε με την απόδοση της. Και σε αυτό έπαιξε ρόλο και το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές και γενικότερα υπάρχει μία ανασφάλεια για το μέλλον.

Ο Λουίτζι Ντατόμε, πάντως, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη Φενέρμπαχτσε με τα χρήματα, δήλωσε αισιόδοξος πως η τουρκική ομάδα θα καλύψει τα χρέη της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Οι φήμες υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι εδώ από το 2015, ξέρω την δυναμική του κλαμπ. Η Φενέρ είναι μεγάλη ομάδα και θα καλύψει την "τρύπα". Ο πρόεδρος είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Τουρκία, έχουμε μιλήσει. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την εφημερίδα σας γιατί όταν είχαμε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τα οικονομικά προβλήματα, έλαβα τσεκ με 3,5 μισθούς μαζί.

Δεν μου λείπει το μπάσκετ. Ανησυχώ για την κατάσταση και προσπαθώ να μαθαίνω κυρίως όσα συμβαίνουν στην Ιταλία. Δεν παίζουμε, δεν κάνουμε προπονήσεις. Δεν είσαι με τους φίλους σου. Είναι μία κατάσταση που θυμίζει το καλοκαίρι».