Εθελοντική αιμοδοσία στο ΣΕΦ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας αλλά και τη διοίκηση του ΣΕΦ διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στις 11-12 Απριλίου.

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΣΕΦ

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το επερχόμενο Σαββατοκύριακο (11-12 Απριλίου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας αλλά και τη διοίκηση του ΣΕΦ διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο φαληρικό στάδιο τις ώρες 09:00-14:00.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Απριλίου από τις 09:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σ.Ε.Φ., η εθελοντική αιμοδοσία, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το Σ.Ε.Φ. παίρνει τη «σκυτάλη» για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας. Με αρωγούς στην προσπάθεια αυτή και τους Δήμους Πειραιά, Νίκαιας-Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Σαλαμίνας, Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Π. Φαλήρου και Γλυφάδας και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Άλλωστε, η αυξημένη ανάγκη για αίμα, η οποία γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό, εντάχθηκε ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Προτεραιότητα για την εντατικοποίηση δράσεων αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς της αθλητικής οικογένειας της χώρας, που αναδεικνύουν τις βασικές αξίες οι οποίες διέπουν τον αθλητισμό ως κοινωνική έκφραση. Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν, παρακαλούμε να καλέσουν στο 210-4893344 και 210-4893345 (07:30-15:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών».