Μακάμπι: Δεν συμφωνεί σε πρωτάθλημα… στα χαρτιά

Οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Τύπου για τις εξελίξεις. Θέλουν αλλά δεν βλέπουν να συνεχίζονται οι διοργανώσεις. Αντίθετοι με στέψη στα χαρτιά.

Μακάμπι: Δεν συμφωνεί σε πρωτάθλημα… στα χαρτιά

Ενημέρωση στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους ανθρώπους της «ομάδας του λαού» να εκφράζουν την απαισιοδοξία τους για την συνέχεια των διοργανώσεων.

Όπως τόνισαν, αφενός επιθυμία τους είναι να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις κανονικά, αφετέρου δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ξένοι παίκτες που έχουν φύγει για τις πατρίδες τους.

Μόνο οι Άντζελο Καλοϊάρο και Οθέλο Χάντερ δεν έχουν φύγει και έχουν παραμείνει στο Ισραήλ. επιστρέψει στις πατρίδες τους.

Από ‘κει και πέρα, ανέφεραν πως υπάρχουν σκέψεις για να διακοπεί οριστικά η το πρωτάθλημα του Ισραήλ και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια η Μακάμπι, επειδή αυτή την στιγμή είναι πρώτη στην βαθμολογία, ωστόσο όπως τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας, δεν θα τους άρεσε μία τέτοια απόφαση και δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.