Πρίντεζης σε Αντετοκούνμπο: «Καλά εσύ περίμενε...»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε στο Instagram ότι σύντομα θα επιστρέψει, με τον άσο του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη να του απαντάει σχετικά.

Πρίντεζης σε Αντετοκούνμπο: «Καλά εσύ περίμενε...»

Ο διεθνής άσος των Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε στο Instagram ότι σύντομα θα επιστρέψει, με τον άσο του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη να του απαντάει στο σχετικό ποστάρισμα που έκανε ο πρώτος.

«Θηρίο» στο κλουβί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ανυπομονεί να επιστρέψει στο παρκέ, ωστόσο αυτό για την ώρα και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σε όλο τον πλανήτη με τον κορονοϊό, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Ο άσος των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα ακόμη ποστάρισμα στο Instagram. Αυτή τη φορά, έγραψε «θα επιστρέψω σύντομα» προσθέτοντας μία κλεψύδρα στο σχόλιό του.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης απάντησε από την πλευρά του. «Καλά περίμενε εσύ...» έγραψε σχετικά ο άσος της ομάδας του Πειραιά.

Για τον τελευταίο είναι γνωστή εδώ και χρόνια η αγάπη του για την Σύρο, καθώς πάρα πολλές φορές έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για το καλό του νησιού του.

Τα LG Aegeanball Festival αλλά και η ομάδα του Ολυμπιακού που είχε κατέβει στο νησί της Ερμούπολης (το 2013) για φιλανθρωπικό σκοπό είναι μερικά από τα λίγα (που έχουν βγει προς τα έξω) καλά που έχει κάνει, ο διεθνής μπασκετμπολίστας για τον τόπο του.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας των «ερυθρολεύκων», ο οποίος βρίσκεται στο νησί αυτή την περίοδο, δώρισε στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου δυο φορητούς αναπνευστήρες VentiLogic Plus τεράστιας αξίας.

Μάλιστα μέσα από ανακοίνωση του το Νοσοκομείο ευχαρίστησε τον άσο του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη.