Aρμάνι Μιλάνο: «Θα έχουμε το ίδιο μπάτζετ και τη νέα σεζόν»

Παρά την έξαρση του κορονοϊού στην Ιταλία, ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο ξεκαθάρισε πως το μπάτζετ της ομάδας για τη νέα σεζόν δεν θα επηρεαστεί.

Aρμάνι Μιλάνο: «Θα έχουμε το ίδιο μπάτζετ και τη νέα σεζόν»

Η Ιταλία αριθμεί τους περισσότερους θανάτους από τον κορονοϊό στον κόσμο, καθώς φτάνει σχεδόν κοντά στις 14.000! Ο ιταλικός Βορράς και η πόλη του Μιλάνου βρίσκεται στην καρδιά της πανδημίας στην Ευρώπη, γεγονός που έχει επηρεάσει τα πάντα την περιοχή.

Παρά το γεγονός αυτό όμως, ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίο Ντελ΄Όρκο, προχώρησε σε δηλώσεις για το μέλλον της ομάδας τη νέα σεζόν. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί το μπάτζετ της ομάδας, επισημαίνοντας πως θα παραμείνει το ίδιο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην περίφημη «Gazzetta dello Sport», σχολίασε: «Και τη νέα σεζόν θα προχωρήσουμε με τις ίδιες οικονομικές εγγυήσεις, έχοντας τους ίδιους ακριβώς στόχους. Ο κύριος Αρμάνι θα συνεχίσει να είναι αφοσιωμένος στην ομάδα. Το μπάτζετ θα είναι ίδιο με τη φετινή χρονιά».

Παράλληλα, ο Τζόρτζιο Αρμάνι θέλησε να πει ένα «προσωπικό ευχαριστώ» σε όλους τους ανθρώπους στην Ιταλία που μάχονται να σώσουν ζωές από την πανδημία. Ο Αρμάνι έχει προσφέρει από την πρώτη στιγμή οικονομική βοήθεια στο νοσοκομειακό σύστημα, ενώ είχε κλείσει απευθείας και όλες τις επιχειρήσεις του στο Μιλάνο.

Θέλησε όμως και πάλι να εμψυχώσει τους ιατρούς και τους νοσηλευτές και να τους υπενθυμίσει πως είναι δίπλα τους…

«Μας κάνατε να δούμε πώς ασχολείστε με την εργασία σας, με τις δυσκολίες και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλετε και τώρα όλος ο κόσμος γνωρίζει. Και πάνω από όλα σάς βλέπω να κλαίτε», ανέφερε αρχικά στο συγκινητικό μήνυμά του ο Αρμάνι, για να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα συνδέεται με την επιθυμία που είχα όταν ήμουν νέος να γίνω γιατρός, αναζητώντας τον δικό μου δρόμο. Ο οργανισμός Giorgio Armani έχει ευαισθητοποιηθεί σε αυτή την πραγματικότητα και είναι κοντά σε όλους εσάς. Από αυτούς που μετακινούν τα φορεία και τις νοσοκόμες μέχρι τους γενικούς και εξειδικευμένους γιατρούς. Είμαι προσωπικά κοντά σας».