Mπαρτσελόνα: Θα γλιτώσει 6.300.000 ευρώ

Στο ενδεχόμενο που η σεζόν σταματήσει σε λίγκα ACB και Euroleague, η Μπαρτσελόνα θα εξοικονομήσει το ποσό των 6.3000.000 ευρώ.

Mπαρτσελόνα: Θα γλιτώσει 6.300.000 ευρώ

Όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αποδέχθηκαν την πρόταση για μείωση των αποδοχών τους από τη διοίκηση για τους τρεις τελευταίους μήνες, στο ενδεχόμενο πάντα που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν. Μέχρι στιγμής η λίγκα ACB αναφέρει πως θα συνεδριάσει ξανά στις 24 Απριλίου, συζητώντας το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η αγωνιστική χρονιά, ενώ όλα είναι ανοιχτά με το αγωνιστικό πλάνο της Euroleague.

Euroleague: Σε Αθήνα-Πειραιά το φινάλε της σεζόν;

Σύμφωνα μάλιστα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το ποσό που θα καταφέρει να γλιτώσει η Μπαρτσελόνα από το «ψαλίδι» στους παίκτες φτάνει τα 6.300.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, 2.100.000 για κάθε μήνα (Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο).

Να τονίσουμε ότι το φετινό συνολικό μπάτζετ της Μπαρτσελόνα είναι το μεγαλύτερο της ιστορίας της στο μπάσκετ, καθώς ξεπερνά τα 40.000.000 ευρώ. Aς μην ξεχνάμε πως το περασμένο καλοκαίρι έκανε... θραύση στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τους Νίκολα Μίροτιτς, Κόρι Χίγκινς, Μπράντον Ντέιβις, Μάλκολμ Ντιλέινι και Άλεξ Αμπρίνες.