Σφαιρόπουλος: «Αυτή είναι η νοοτροπία νικητή που πρέπει να έχει η ομάδα» (vid)

Η Euroleague εκθείασε την αγωνιστική σεζόν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μιλά για τη νοοτροπία νικητή που έχει η ομάδα του.

Σφαιρόπουλος: «Αυτή είναι η νοοτροπία νικητή που πρέπει να έχει η ομάδα» (vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν φέτος στην Euroleague, καθώς βρίσκεται σε ισοβαθμία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην τέταρτη θέση με 19-9 ρεκόρ. Η διοργανώτρια αρχή εκθείασε τη δουλειά του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Ισραήλ, φιλοξενώντας παράλληλα και δηλώσεις του.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Euroleague λέγοντας τα εξής: «Προσπάθησα να περάσω ορισμένες αρχές στο παιχνίδι της Μακάμπι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Πιστεύω πως αυτό λειτούργησε θετικά στο παιχνίδι μας. Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και να κερδίζουμε αγώνες. Δεν έχει σημασία πόσες νίκες και τίτλους έχεις, το σημαντικό είναι να συνεχίζεις και να παλεύεις για τον επόμενο στόχο, γιατί αυτή είναι η νοοτροπία νικητή που πρέπει να έχει η ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Σφαιρόπουλο στη Μακάμπι μίλησε και το μεγάλο ταλέντο του ισραηλινού μπάσκετ, Ντένι Αβντίγια: «Ο κόουτς έχει μεγάλες γνώσεις για το μπάσκετ, φροντίζει και ασχολείται με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Το μέλλον της Μακάμπι είναι λαμπρό».