«Παραχωρεί τον Πανιώνιο ο Χριστοδουλόπουλος»

Ο Αργύρης Κοκκινάκης, εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ Πανιώνιος, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ψάχνει έναν Πανιώνιο, να καλύψει τις οφειλές των 95.000 ευρώ και να πάρει την ομάδα. 

«Παραχωρεί τον Πανιώνιο ο Χριστοδουλόπουλος»

Την επιθυμία του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου να παραχωρήσει τον Πανιώνιο σε όποιον καλύψει τις οφειλές της τάξεως των 95.000 ευρώ, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, Αργύρη Κοκκινάκης μιλώντας στο ράδιο του Panionia Νea!

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συνομιλία μας. Θα σας μεταφέρω τα δικά του λόγια. Όταν κλείσει οριστικά η χρονιά, όταν δηλαδή υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας, ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα βγει να μιλήσει ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος θέλει να δώσει τον Πανιώνιο σε έναν Πανιώνιο. Αυτό έχει σημασία, είναι πολύ σημαντικό. Εάν όμως δεν βρεθεί Πανιώνιος, θα αναγκαστεί να ψάξει τρίτο πρόσωπο και ως εταιρία ακούγεται πολύ λογικό. Εάν δεν βρεθεί και τρίτο πρόσωπο, τότε είναι πιθανό να παραμείνει ο ίδιος με όρους που θα ανακοινώσει ο ίδιος.

Εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος της ΚΑΕ για να γνωρίζω τους όρους, είμαι εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ. Η ομάδα κατά τα λεγόμενα του προέδρου κ.Χριστοδουλόπουλου, έχει τιμή πώλησης “μηδέν”, όμως για να παραχωρήσει τις μετοχές του, έχει 40.000 ευρώ ρυθμισμένες όμως προς ΙΚΑ και Εφορία και 24μηνη ρύθμιση οφειλές. Αυτό σημαίνει 1.400 ευρώ χοντρικά το μήνα.

Βρίσκονται 1,5 -2 μήνες πίσω οι πληρωμές στο προσωπικό (παίκτες κλπ) της ομάδας, ένα ποσό 40.000 ευρώ δηλαδή. Και οφειλές προς τρίτους 15.000 ευρώ. Η τιμή δηλαδή για έναν Πανιώνιο που αγαπάει και μπορεί να πάρει την ομάδα είναι 95.000 ευρώ.

Για να φύγει δηλαδή ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα πρέπει να δοθούν αυτά τα χρήματα. Θα τα ανακοινώσει βέβαια και ο ίδιος. Η τιμή, όμως επίσημα σας είπα, είναι η παραπάνω».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας