Ουλμ: Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δεν αξιώνουν το υπόλοιπο του συμβολαίου τους

Σε πλήρη αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Μπαρτσελόνα, στην Ουλμ παίκτες και τεχνικό επιτελείο δεν θέλουν να εισπράξουν το υπόλοιπο του συμβολαίου τους. Καμία επιστροφή χρημάτων δεν ζητάνε και οι φίλαθλοι.

Ουλμ: Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δεν αξιώνουν το υπόλοιπο του συμβολαίου τους

Σε πλήρη αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Ισπανία για παράδειγμα και τα δημοσιεύματα για την Μπαρτσελόνα ή τα απανωτά ποσταρίσματα των παικτών της αναφορικά με τις περικοπές στους μισθούς, στη Γερμανία -όπου τα ποσά βέβαια είναι διαφορετικά- και δη την Ουλμ έγινε το εντελώς αντίθετο.

Παίκτες, προπονητές και τεχνικό επιτελείο παραιτήθηκαν του υπόλοιπου συμβολαίου τους και δεν θα διεκδικήσουν τα χρήματα που υπολείπονται για τους μήνες που δεν υπάρχει δραστηριότητα λόγω του κορονοϊού, ούτως ώστε να στηρίξουν την ομάδα τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι φίλαθλοι που έχουν πληρώσει εισιτήρια διαρκείας κι άλλες παροχές, αλλά δεν θα τις εκμεταλλευτούν, αφού δεν υπάρχουν αγώνες. Διεμήνυσαν λοιπόν στην ομάδα πως δεν επιθυμούν καμία επιστροφή χρημάτων, θέλοντας να τη στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη για όλους στιγμή.