Ρεσιτάλ Μπόγρη με καλεσμένη την Σάκκαρη - Την αποκάλεσε Δανιηλίδου! (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης μας κάνει συντροφιά στην περίοδο καραντίνας με το πρώτο επεισόδιο από το #Yparxeikalosyni που δημιούργησε. Πρώτη του καλεσμένη η Λένα Δανιηλίδου.

Ρεσιτάλ Μπόγρη με καλεσμένη την Σάκκαρη - Την αποκάλεσε Δανιηλίδου! (vid)

Ύστερα από την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπόγρης πήγε στον Προμηθέα, αλλά οι καλές του εμφανίσεις έφεραν πρόταση από την Τενερίφη. Ο Έλληνας σέντερ, λοιπόν, επέστρεψε στο ισπανικό πρωτάθλημα και παράλληλα σε μία χώρα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει πληγεί όσο ελάχιστες από τα κρούσματα και τους θανάτους από τον κορονοϊό.

Ο Έλληνας σέντερ, λοιπόν, φρόντισε να ξεκινήσει μία προσπάθεια μέσω video, κρατώντας μας συντροφιά, με άφθονη δόση χιούμορ, στις μέρες καραντίνας που ζούμε όλοι μέσα στο σπίτι. Πρώτη του καλεσμένη, στην εκπομπή που ετοίμασε, η γνωστή τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Ο Γιώργος Μπόγρης, φυσικά, άρχισε τα... πειράγματα, καθώς την αποκάλεσε «Λένα Δανιηλίδου».

«Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής #yparxeikalosyni είναι γεγονός. Σε κάθε εκπομπή καλεσμένος ένας ωραίος τύπος απαντάει στις ερωτήσεις που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε. Η εκπομπή θα εμφανίζεται όποτε θέλω, διαχειριστείτε το. Σήμερα καλεσμένη μας, η Λένα.... εεεε», αναφέρει ο Γιώργος Μπόγρης στο youtube.