Ο GM της Μπάμπεργκ ζητά την οριστική διακοπή της σεζόν

Στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει δοθεί αναβολή έως την 30η Απριλίου, αλλά ο GM της Μπάμπεργκ τονίζει πως θα πρέπει η σεζόν να ολοκληρωθεί οριστικά, καθώς είναι αδύνατον να συνεχιστεί η αγωνιστική χρονιά.

Ο GM της Μπάμπεργκ ζητά την οριστική διακοπή της σεζόν

Στο πρωτάθλημα της Γερμανίας δεν υπάρχει οριστική διακοπή. Έχει δοθεί μία παράταση έως την 30η Απριλίου, ώστε εκείνες τις μέρες να εξεταστεί το αν υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρωθεί κανονικά η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Ο GM της Μπάμπεργκ, όμως, Άρνε Ντιξ εξέφρασε την άποψη πως είναι αδύνατον να συνεχιστεί η αγωνιστική χρονιά, τονίζοντας πως θα πρέπει να μπει οριστικό... λουκέτο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα, είπε τα εξής: «Δεν πιστεύουμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί τόσο πολύ, ώστε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί. Θα θέλαμε να ξεκαθαριστεί πως θα μπει ένα οριστικό τέλος στο πρωτάθλημα, ώστε να είμαστε σε θέση να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν».

Βλέπετε, με τόσες εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, οι παίκτες και οι ομάδες είναι εκτός προπονήσεων και για να... συνέλθουν από την αποχή, θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες εντατικών προπονήσεων και ασκήσεων.