Ντίνο Μενεγκίν: «Η ζωή είναι περισσότερο σημαντική από τα σπορ»

Ο θρύλος του ιταλικού μπάσκετ και επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ντίνο Μενεγκίν, υπερθεμάτισε πως η ανθρώπινη ζωή, είναι πάνω από κάθε άθλημα και σπορ.

Ντίνο Μενεγκίν: «Η ζωή είναι περισσότερο σημαντική από τα σπορ»

Θέση για όλα όσα συμβαίνουν στο ιταλικό μπάσκετ αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό, ως απόρροια της πανδημίας του κορονοϊού, πήρε ο Ντίνο Μενεγκίν.

Ο θρύλος του ιταλικού μπάσκετ και επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ στη χώρα, υπερθεμάτισε πως η ανθρώπινη ζωή, είναι πάνω από κάθε άθλημα και σπορ.

Κορονοϊός: Προς οριστική διακοπή χωρίς πρωταθλητή και η ιταλική λίγκα

«Σταματάει το μπάσκετ; Είναι αναγκαίο για να διατηρήσει την υγεία των αθλητών, του σταφ και των φιλάθλων», ανέφερε αρχικά ο Ντίνο Μενεγκίν, για να συνεχίσει: «Ζούμε δραματικές στιγμές και τα σπορ, το μπάσκετ είναι μέρος της ζωής. Πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες από την Κυβέρνηση και να προφυλάξουμε την υγεία μας.

Θα ακυρώσουμε τη σεζόν, είναι αναγκαίο. Η ζωή είναι πιο σημαντική από τα σπορ. Τώρα είναι σημαντικό να δώσουμε την ευκαιρία να σώσουμε τις ζωές μας», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ντίνο Μενεγκίν στο «Punto Nuovo Sport Show».

Συγκίνησε ο Στίπσεβιτς: «Βλέπω την κόρη μου μόνο με βιντεοκλήση»