Επίθεση του Ντουρέν κατά του Πανιωνίου

Ο Αμερικανός γκαρντ Ταϊρίκ Ντουρέν με συνέντευξή του κατηγορεί τους Νεοσμυρνιώτες για οικονομική ασυνέπεια.

Επίθεση του Ντουρέν κατά του Πανιωνίου

Μετά τους Μπάουμαν, Λι και Σουίτνι ένας ακόμα πρώην παίκτης επιτίθεται κατά της διοίκησης του Πανιωνίου για αδιαφορία και οικονομική ασυνέπεια.

Ο Ταϊρίκ Ντουρέν μίλησε στην ιστοσελίδα «Sportando.it» και εξιστόρισε την… περιπέτειά του στην Ελλάδα.

«Ξεκίνησε καλά η συνεργασία μας, αλλά γρήγορα ξέφυγε η κατάσταση. Οι προπονητές έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά οι πληρωμές αργούσαν σταθερά. Δεν είχα πρόβλημα με τους προπονητές αλλά με τη διοίκηση», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός στη συνέντευξή του και συνέχισε:

«Έφυγα πριν από την αναβολή των αγώνων επειδή άργησαν 20 μέρες να με πληρώσουν και αυτό συνέβη για δεύτερη φορά. Μου έλεγαν για τρεις συνεχόμενες μέρες πως θα πληρωθώ, αλλά λεφτά δεν είδα. Δεν μου είπαν ποτέ τους λόγους.

Όταν αποφάσισα να φύγω, μου είπαν να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Ήταν αστείο να μου πουν κάτι τέτοιο, όταν είχαν αργήσει είκοσι μέρες να με πληρώσουν. Όλοι οι παίκτες είχαμε τις ίδιες σκέψεις για τη διοίκηση.

Ήταν εντελώς ανοργάνωτα. Δεν σήκωναν τηλέφωνα ή δεν απαντούσαν στα μηνύματα όταν τους χρειαζόμουν. Στο τέλος θύμωσα τόσο πολύ ώστε αναγκάστηκα να κλείσω μόνος μου εισιτήρια για να επιστρέψω στις ΗΠΑ. Ήξερα πως αν αργούσα και περίμενα αυτούς να το κάνουν, θα έμενα στην Ελλάδα άλλες δύο εβδομάδες».

Σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ανέφερε: «Η Basket League είναι εξαιρετική για μπάσκετ. Υπάρχει ανταγωνισμός, κάθε ματς είναι μία… μάχη. Οι περισσότερες ομάδες όμως δεν πληρώνουν στην ώρα που πρέπει. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό.

Πρέπει να τηρείς τη συμφωνία. Αν δεν έχεις χρήματα, μην έχεις ομάδα. Πώς μπορείς να περιμένεις πράγματα από τους παίκτες όταν δεν τους πληρώνεις; Είναι αστείο».