Δυσαρεστημένος ο Τίμα με την οριστική διακοπή στη VTB

Η Χίμκι ήταν πρώτη στη VTB League, διένυε εξαιρετική σεζόν, αλλά η λίγκα διέκοψε οριστικά το πρωτάθλημα. Ο Γιάνις Τίμα εξέφρασε το παράπονό του.

Δυσαρεστημένος ο Τίμα με την οριστική διακοπή στη VTB

Είναι γεγονός πως η Χίμκι διένυσε μία εξαιρετική σεζόν φέτος. Ειδικά στη VTB League ήταν η καλύτερη ομάδα, όντας στην πρώτη θέση με ρεκόρ 18-1. Με δεύτερη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (15-4), τρίτη τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (14-6) και τέταρτη την Ούνικς Καζάν (12-6). Η παρέα του Αλεξέι Σβεντ έδειχνε έτοιμη να πάρει τα... ηνία από το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά η έξαρση του κορονοϊού έκανε τους ανθρώπους της λίγκας να διακόψουν οριστικά τη διοργάνωση.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και νυν της Χίμκι, Γιάνις Τίμα, αναφέρθηκε στο γεγονός, εκφράζοντας το παράπονό του για τη διακοπή. Από την άποψη πως η ομάδα του έχασε την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο. Βλέπετε, η VTB League ανακοίνωσε τη διακοπή, τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει φέτος κάτοχος του τίτλου.

Συγκεκριμένα, είπε: «Θέλω απλώς να πω ότι δεν γίνεται να πετάξεις μία σεζόν έτσι απλά. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση και αν κάποιος φοβάται να μιλήσει δημόσια δεν θα είμαι εδώ. Συγχαρητήρια στην οικογένεια της Χίμκι, στους φιλάθλους και τους ιδιοκτήτες. Ήταν μία απίστευτη σεζόν και δείξαμε ότι αξίζαμε το τρόπαιο».