Ντίξον: «Βοηθήστε με να φτάσω στην Αθήνα και τον γιο μου» (pics)

«Κραυγή» αγωνίας και απόγνωσης από τον Μάικλ Ντίξον που προσπαθεί να φτάσει στην Αθήνα και τον γιο του.

Ντίξον: «Βοηθήστε με να φτάσω στην Αθήνα και τον γιο μου» (pics)

«Κραυγή» αγωνίας και απόγνωσης από τον Μάικλ Ντίξον που προσπαθεί να φτάσει στην Αθήνα και τον γιο του. Ο Αμερικανός της Νίμπουργκ, ο οποίος το 2016-17 αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα της ΑΕΚ, βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Πράγας και θέλει να επιβιβαστεί στην πτήση για Αθήνα, ώστε να έρθει στον γιο του, ωστόσο δεν μπορεί, καθώς είναι «ειδική πτήση» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ξέσπασε στα social media, ζητώντας βοήθεια: ««Είμαι στο αεροδρόμιο στην Πράγα, όπου έχει μία πτήση στις 12:00 για την Αθήνα. Προσπαθώ να πάω για να βρεθώ με τον γιο μου, δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω σπίτι (σ.σ ΗΠΑ) μέχρι να του βγάλω αμερικανικό διαβατήριο. Υπάρχει μία πτήση για την Ελλάδα στις 12:00, αλλά νομίζω ότι είναι ειδική. Παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να πάω στον γιο μου».

Μετά από λίγο, έγραψε ακόμα ένα μήνυμα, στο twitter: «Χρειάζομαι μία ενέργεια από τον Θεό. Κύριε, σε παρακαλώ, να είσαι κοντά μου και να ευλογείς την οικογένειά μου. Ασφαλείς πτήσεις σε όλους όσους ταξιδέψουν σήμερα και προσπαθούν να φτάσουν σπίτια τους, στις οικογένειές τους και στον προορισμό τους».