Βίρτους Μπολόνια: Παράλογη απόφαση - Επιστρέφει στις προπονήσεις!

Σε μια άκρως παράλογη απόφαση προχώρησε η Βίρτους Μπολόνια, η οποία ανακοίνωσε πως… ξεκινάει και πάλι προπονήσεις, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Βίρτους Μπολόνια: Παράλογη απόφαση - Επιστρέφει στις προπονήσεις!

Σε μια παράλογη απόφαση προχώρησε η Βίρτους Μπολόνια, η οποία ανακοίνωσε πως… ξεκινάει και πάλι προπονήσεις, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Ιταλία πλήττεται καθημερινά με εκατοντάδες νεκρούς, ωστόσο η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς αποφάσισε να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις.

Κορονοϊός: Αδιανόητο! Μόνο στη Λομβαρδία 546 νεκροί σε 24 ώρες

Ο Σέρβος προπονητής ανέφερε μάλιστα: «Επιστρέφουμε στη δουλειά μετά το διάλειμμα. Συνεχίζουμε να δίνουμε στους παίκτες μας τα πάντα ώστε να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα και να μένουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν τα παρατάμε. Μια ομάδα θα έρθει εδώ να απολυμάνει τις εγκαταστάσεις μας. Ελπίζω ότι η σεζόν θα συνεχιστεί. Θέλουμε να παίζουμε».

Οι προπονήσεις της Βίρτους θα γίνονται με δύο παίκτες κάθε φορά: ένας στο γήπεδο κι ένας στην αίθουσα με τα βάρη. Κάθε αθλητής θα χρησιμοποιεί διαφορετικά αποδυτήρια και θα έχει τη δική του μπάλα, ενώ μετά τα προγράμματα οι μπάλες και ο εξοπλισμός θα καθαρίζονται.