Η απάντηση της Φενέρμπαχτσε για Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσέ απάντησε στο δημοσίευμα της «Hurriyet» που ανέφερε ότι οι παίκτες της ομάδα είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες αλλά ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς πληρωμένος.

Η απάντηση της Φενέρμπαχτσε για Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσέ απάντησε στο δημοσίευμα της «Hurriyet» που ανέφερε ότι οι παίκτες της ομάδα είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες αλλά ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς πληρωμένος!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, φιλοξενούνται δηλώσεις του αντιπροέδρου του Συλλόγου, Σαμίχ Οζσόι:

«Κάποιες εφημερίδες και σάιτ παρουσίασαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν έχουν λάβει τους μισθούς τους, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει λάβει τον δικό του.

Θέλω να γίνει γνωστό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που πορεύεται με την ομάδα και τους παίκτες. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας αυτών των χρόνων είναι η αρμονία που έχει δημιουργήσει στην ομάδα.

Ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα στον μισθό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος λαμβάνει το μισθό του μαζί με τους παίκτες. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που ανέκυψαν.

Θα ήθελα να ζητήσω από τα ΜΜΕ που θέλουν να δημιουργήσουν αρνητική ατμόσφαιρα να μην δουλεύουν ως εργαλεία και να είναι πιο προσεκτικά στις ειδήσεις που παρουσιάζουν σε μία κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο και την χώρα μας, αλλά και να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να μην λάβουν υπόψη αυτά τα νέα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας