Σταυρόπουλος: «Είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό ο Τζινόμπιλι, αλλά ο Κόκκαλης...»

Ο General Manager της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουος μιλά για κορονοϊό, ντολμαδάκια, την πάστα του Τζινόμπιλι, τον μάγκα Ράτζα και τον Σπανούλη που άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού.

Σταυρόπουλος: «Είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό ο Τζινόμπιλι, αλλά ο Κόκκαλης...»

Ο General Manager της Αρμάνι Μιλάνο και επί πολλά χρόνια στέλεχος και GM του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για τον κορονοϊό στην Ιταλία, την Αρμάνι, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Αναφέρθηκε στην κατάσταση στην γειτονική μας χώρα και στην Λομβαρδία και τις τραγικές στιγμές που βιώνει ο ιταλικός λαός. Επίσης, στην διακοπή των διοργανώσεων και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Στις διαφορές Ελλάδας – Ιταλίας, στην διακοπή της Ευρωλίγκα και τι συνέβη με τα ματς της Μιλάνο με Βαλένθια και Ολυμπιακό, αλλά και το πότε θα επιστρέψει η δράση στα παρκέ στις διοργανώσεις.

Ακόμα μίλησε για τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια, για τον αποφασιστικό χαρακτήρα του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για τις μεταγραφές των Χιλ και Τζινόμπιλι που ποτέ δεν έγιναν.

Μπαρτζώκας: «Θα έπαιρνα τον Σλούκα με κλειστά μάτια...»

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Σταυρόπουλος στο Eurohoops Show:

Η κατάσταση στην Ιταλία!

Για το τι είχε μέσα η βαλίτσα: “Είχε ντολμαδάκια μέσα, είναι ασφαλισμένα και μην τολμήσουν να τα πειράξουν! Δεν μπορείτε να φανταστείτε με τι δυσκολία προσπαθώ να μου στείλουν αυτά τα πράγματα από την Ελλάδα στην Ιταλία. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά προσπαθούμε να κρατάμε την ψυχραιμία και το χιούμορ μας”.

Για τις δυσκολίες που βιώνει στο Μιλάνο: “Όλα δυσκόλεψαν και έγιναν πάρα πολύ περίεργα από όταν γυρίσαμε από την Βαλένθια. Εκείνο το Σάββατο θυμάμαι ότι κήρυξαν την Λομβαρδία κόκκινη ζώνη και ήταν δύσκολο για εμάς. Την προηγούμενη Δευτέρα επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ιταλία. Δυστυχώς στην αρχή πάρα πολύς κόσμος εδώ στην Ιταλία δεν είχε καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Ήταν ένα κλασικό Σαββατοκύριακο και όλοι ήταν έξω και χαρούμενοι, με αποτέλεσμα αυτό να είναι το πιο κρίσιμο λάθος και να μεταδίδεται ο ιός με τρομακτικό τρόπο.

Την προηγούμενη Πέμπτη που ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα ότι σταματάει, βγήκε η είδηση ότι ο παίκτης της Ρεάλ βγήκε θετικός στον κορονοϊό και εμείς μπήκαμε σε μία άλλη διαδικασία λόγω του μεταξύ μας ματς και μπήκαμε σε καραντίνα για τουλάχιστον 5-6 ημέρες και αυτή τελειώνει αύριο το βράδυ. όλοι μείναμε στα σπίτια μας από την Πέμπτη και θεωρητικά αύριο λήγει η καραντίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Γιατί όλοι ανησυχούμε και υπάρχει σίγουρα ένας φόβος και τουλάχιστον όσο αφορά τον εαυτό μου δύσκολα θα βγούμε και το μέτρο που πρέπει να πάρουμε όλοι είναι να μείνουμε σπίτι. Και βλέπω ότι θετικό είναι τα μέτρα στην Ελλάδα να κλείσει τα πάντα, αλλά η μόνη λύση να μείνουμε σπίτι και να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό και μαγκιές ότι ο κορονοϊός δεν μας αγγίζει, δεν υπάρχουν αυτά πρέπει όλοι σπίτι.

Στην Κίνα σιγά σιγά επιστρέφει η κανονικότητα, βλέπετε το πρόβλημα το μεγάλο στην Ισπανία που έχει σημαντικό θέμα και όλοι οι ειδικοί λένε ότι είμαστε μπροστά 9-10 ημέρες από την υπόλοιπη Ευρώπη”.

Για το τεστ: “Γίνεται μόνο αν έχεις όλα τα συμπτώματα βήχα, πυρετό, ώστε να έρθει κάποιος στο σπίτι σου και να κάνεις το τεστ. Όποιος δεν νιώθει καλά να κάθεται σπίτι του και να ειδοποιεί τον γιατρό του”.

Για την καραντίνα που είναι: “Πριν μπούμε είχε πάει στο σούπερ μάρκετ, εδώ βέβαια σου δίνουν και την δυνατότητα να παραγγείλεις. Όταν ξέσπασε όλο αυτό ο φόβος μου ήταν το σούπερ μάρκετ με σκηνές πλιάτσικο, όταν όμως πήγα εκεί και είδα ότι όλα ήταν κανονικά ηρέμησα. Η καθημερινότητα, δουλεύουμε όλοι από το σπίτι, κάνουμε τηλεδιασκέψεις πχ σήμερα είχαμε με τους προπονητές, το απόγευμα είχαμε με την λίγκα όλες οι ομάδες και αυτό έχει μπει στην ζωή μας.

Πίστεψε με ότι αυτές τις ημέρες δουλεύουμε περισσότερο, δεν υπάρχει ωράριο, αυτό είναι καλό τουλάχιστον γιατί απασχολείσαι με κάτι για εμένα που είμαι μόνος μου. Αισθάνομαι ασφαλής και χάρη στην τεχνολογία είναι σημαντικό που βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Περιμένουμε να περάσει αυτό το διάστημα, για να προχωρήσουμε πίσω και σίγουρα κάτι θα έχουμε κερδίσει στο τέλος αυτού του ταξιδιού”.

Ολυμπιακός, Ευρωλίγκα και διακοπή!

Για το τι συνέβη με την Ευρωλίγκα και με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: “Όταν παίξαμε στην Βαλένθια υπήρχε το θέμα της παρουσίας του κόσμου. Η Βαλένθια ήθελε κόσμο, εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και περιμέναμε την απόφαση του Υπουργείου Υγείας της Ισπανίας και όταν δόθηκε η εντολή να γίνει χωρίς κόσμο έτσι και έγινε και το ακολούθησε και η Ευρωλίγκα. Η Ευρωλίγκα δεν μπορεί να πάρει από μόνη της απόφαση, στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν να γίνει κανονικά το ματς αλλά κεκλεισμένων και επίσης ήταν να γίνει το ματς Ίντερ- Χετάφε χωρίς κόσμο.

Από εκεί και μετά άλλαξαν τα θέματα της Ιταλίας με την Ισπανία και της Ελλάδας. Αυτές οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες και τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά. Μετά η απόφαση της Ευρωλίγκα ήταν το ματς να γίνει στο Βερολίνο και εμείς σαν Μιλάνο την Πέμπτη το πρωί ενημερωθήκαμε και έπρεπε να διοργανώσουμε έναν αγώνα σε ξένο κράτος ως γηπεδούχοι. Έπρεπε όμως όλοι να καταλάβουμε τις δυσκολίες της κατάστασης και να προσαρμοστούμε.

Όχι η μόνη ενημέρωση που είχαμε ήταν για το συγκεκριμένο ματς και αν θα γινόταν σε άλλο γήπεδο κάποιο άλλο ματς. Η απόφαση του Βερολίνο ήταν της Ευρωλίγκα, ενώ είχαμε ακούσει μήπως γινόταν το ματς Βίρτους ή Κάουνας, αλλά μετά με ενημέρωσαν ότι το ματς θα γινόταν Βερολίνο. Η Ευρωλίγκα έψαχνε γήπεδα που έχουν γίνει ματς δικά της ή EuroCup. Οπότε έψαχνε κάποιες λύσεις ανάμεσα στις ομάδες των διοργανώσεων”.

Για την αντίδραση της Ελλάδας στον κορωνοϊόο ως χώρα και κράτος σε σχέση με τις άλλες χώρες: “Πιστεύω ότι όσον αφορά τον κρατικό μηχανισμό λειτούργησε σωστά και γρήγορα και γενναία. Πιστεύω ότι τα λάθη που έγιναν ήταν τα ίδια με εδώ και πρέπει ο κόσμος να μείνει σπίτι, δεν κάνουμε επισκέψεις σε παππούδες και γιαγιάδες, τους κάνουμε τα ψώνια όπως εδώ στην Ιταλία. Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε αύξηση και την Δευτέρα ήταν πιο αισιόδοξα τα πράγματα και σήμερα πιο δύσκολα. Στο Μιλάνο ετοιμάζονται να κάνουν ένα μεγάλο νοσοκομείο μέσα σε 10 μέρες με 500 θέσεις ΜΕΘ. Μπορεί το πρόβλημα να γίνει μεγάλο, μιλάμε για πολλούς αρρώστους και νεκρούς στο Μπέργκαμο”.

Για την πρόβλεψη του για το πότε θα αρχίσει ξανά η δράση: “Αυτή την στιγμή εκτός από κάποια πρωταθλήματα που τελείωσαν, τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχουν απλά διακοπεί. Κάποια έχουν δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως εδώ στις 3 Απριλίου και στην Ισπανία 30 Απριλίου. Κανένας δεν ξέρει και είμαστε αχαρτογράφητα νερά. Τουλάχιστον η θέληση όλων εδώ στην Ιταλία είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Σήμερα έγιναν κάποιες επιτροπές με τρία άτομα που είμαι εγώ και δύο ακόμα που θα φέρουμε προτάσεις, για το πως μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα, ώστε να υπάρχει και μία βαθμολογία για τον υποβιβασμό.

Η Λιθουανία μπορεί να σταμάτησε οριστικά το πρωτάθλημα, αλλά μόνο μία ομάδα πέφτει στην Α2 κατηγορία και δεν είναι τυχαίο ότι 5 χρόνια δεν έχουν αλλάξει οι ομάδες, οπότε ήταν πιο εύκολη η απόφαση. Η θέληση όλων είναι τελειώσει και τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε κάποιες προτάσεις. Το θέμα είναι όμως ότι πρέπει να τελειώσουμε μέχρι 30 Ιουνίου γιατί τελειώνουν τα συμβόλαια των παικτών. Από ότι φαίνεται είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει και το Προολυμπιακό λόγω ημερομηνιών.

Για την Ευρωλίγκα, η θέληση της είναι να διεξαχθεί κανονικά το Final Four και έχει δύο εβδομάδες κενό από την τελευταία ημερομηνία των playoffs μέχρι και το Final Four. Πιστεύω ότι μάλλον έχουν υπολογίσει αυτά τα κενά. Η θέληση είναι να τελειώσει. Είναι πολύπλοκο το θέμα, οι τοπικές λίγκες είναι να αναβάλλουν ματς και εδώ μπορεί να γίνει και Final 8 όπως στο Κύπελλο κάτι πολύ διαφορετικό για εμένα που ήμουν 20 χρόνια στην Ελλάδα και στην Ιταλία ήμασταν μαζί με 8 ομάδες”.

Για το αν πρέπει να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες: “Σίγουρα το να μην γίνει το Προολυμπιακό θα δώσει μία μεγάλη ανάσα στο καλεντάρι. Πάντως το πρόβλημα το μεγάλο εδώ στην Ιταλία είναι η οικονομική ζημιά για τις ομάδες. Εδώ οι ομάδες βασίζονται πολύ στα εισιτήρια, οπότε καταλαβαίνετε. Θυμάμαι στην Ελλάδα είχα 300-400 χιλιάδες μπάτζετ ομάδες και εδώ 1,5-2 εκατομμύρια. Όπου πήγαμε και παίξαμε τα γήπεδα ήταν γεμάτα και το πρόβλημα ήταν πολύ μεγάλο.

Και ένας λόγος που θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα είναι η οικονομική ανάσα. Βέβαια υπάρχει πολύ καλή συνεργασία καθημερινά με την Ομοσπονδία και ο Πρόεδρος με τις κινήσεις που κάνει προσπαθεί να δώσει οικονομικές ανάσες στις ομάδες”.

Για την Τουρκία: “Για να αρχίσουν τα ευρωπαϊκά ματς πρέπει να ομαλοποιηθεί η κατάσταση”.

Η συνέχεια της Ευρωλίγκα

Για το πως θα τελειώσει η φετινή Ευρωλίγκα: “Πιστεύω ότι επειδή τα πράγματα αλλάζουν μέρα με την μέρα και είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να έχουμε νέα δεδομένα και προσαρμοζόμαστε. Είναι κάτι πολύ πρόωρο τώρα, αλλά ίσως κάτι θα μπορούμε να πούμε σε 10-14 μέρες”.

Για πιθανό Final 8 στην Ευρωλίγκα: “Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα ακόμα για την Ευρωλίγκα και κάποιο άλλο σενάριο”.

Για κάποιο άλλο φορμάτ και αν υπάρχουν οι μηχανισμοί: “Έχει αποδείξει η Ευρωλίγκα και οι ομάδες 19 χρόνια τώρα ότι έχουν γίνει τρομερές αλλαγές προς το καλύτερο. Σε όλες αυτές τις αλλαγές οι ομάδες συμμετείχαν και να έρθει κάτι καινούργιο θα συμμετέχουν ξανά οι ομάδες”.

Για τα συμβόλαια των παικτών στην Ευρωλίγκα και αν υπάρχει πρόβλεψη τι μέλλει γενέσθαι: “Δεν υπάρχει ενιαίο συμβόλαιο όλων των ομάδων και υπάρχει το ξεχωριστό Δίκαιο κάθε χώρας. Υπάρχουν ομάδες που έχουν σκληρά συμβόλαια και άλλες όχι. Για την κάθε ομάδα εξαρτάται και η νομοθεσία της κάθε χώρας.

Σίγουρα όμως υπάρχει το καλό και σωστό ότι εδώ και ένα χρόνο ότι υπάρχει ένας σύνδεσμος παικτών, προπονητών και διαιτητών. Πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα μιλάει με τον Σύνδεσμο των Παικτών και υπάρχει συνεργασία για ένα κοινό συμβόλαιο με όλες τις ομάδες και πιστεύω ότι θα αντιμετωπιστεί το όποιο πρόβλημα. Είναι πρόωρο όμως αυτό, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά και σοβαρά πράγματα από αυτό”.

Για το αν κινητοποιηθούν και άλλοι μηχανισμοί για την Ευρωλίγκα και το μέλλον της: “Μα αυτή είναι η κατεύθυνση όλα τα τελευταία χρόνια και για αυτό υπάρχει η συνεργασία με τους Συνδέσμους των Παικτών και των Προπονητών ώστε να υπάρξει μία λίγκα που θα προχωρήσει μπροστά”.

Για το αν υπάρχει φόβος στην Ιταλία: “Όλοι φοβόμαστε και εγώ φοβάμαι. Το καλό είναι ότι μετά από αυτή την διαδικασία και έχει αλλάξει η καθημερινότητα μας. Αισθάνομαι ότι την τελευταία εβδομάδα ότι όλοι έχουμε έρθει πιο κοντά εδώ στο Μιλάνο στην ομάδα και μιλήσαμε όλοι μαζί κάναμε meeting.

Μοιραστήκαμε φόβους και προβληματισμούς και καταλήξαμε σε μία κοινή λύση για όλους. Επίσης ο αθλητής έχει τους ίδιους φόβους με εμάς, δεν υπάρχει το εγώ είμαι ο παίκτης. Όλοι είμαστε ίδιοι και κανείς παίκτης δεν έχει ζητήσει να φύγει. Έχουμε την τύχη να έχουμε ένα μεγάλο οργανισμό πίσω μας και τον Αρμάνι που είναι φοβερός άνθρωπος και έκανε δωρεά στα νοσοκομεία. Μας δίνει την ασφάλεια που πρέπει να νιώθουμε όλοι μας.

Την προηγούμενη εβδομάδα όποια ανάγκη είχαμε υπήρχε άνθρωπος να πάει σούπερ μάρκετ, έχουμε καθημερινή επικοινωνία με τους παίκτες. Όλοι φοβόμαστε αλλά νιώθουμε ασφάλεια και αυτό είναι το σημαντικότερο για ένα μεγάλο οργανισμό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς”.

Συνεχίζοντας είπε: “Είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζούμε δεν νομίζω ότι θα περάσει τόσο αναίμακτα. Εδώ στην Ιταλία δεν βρίσκεις πουθενά αντισηπτικό και η διάσημη βαλίτσα είχε και από αυτά. Είναι περίεργη η εβδομάδα, αλλά μου δίνει δύναμη που βλέπω κάθε μέρα μέσω τεχνολογίας τους δικούς μου άνθρωπος”.

Οι διαφορές Ελλάδας – Ιταλίας

Για τις καλύτερες συνθήκες εργασίας στην Ιταλία: “Δεν το συζητώ. Υπάρχει ένας αθλητικός πολιτισμός, Όπως έλεγα πάντα στον ΕΣΑΚΕ ότι όλοι πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες και έτσι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Οι Έλληνες είμαστε έξυπνος λαός και προσαρμοζόμαστε πάρα πολύ. Πραγματικά αν εξαιρέσω αυτό που γίνεται τώρα, είναι μία πάρα πολύ όμορφη εμπειρία και μετά από έναν μεγάλο σύλλογο που έζησα απίστευτα πράγματα και συνεργάστηκα με εξαιρετικούς ανθρώπους, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία που και τώρα εργάζομαι για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο όπως το Μιλάνο. Και νιώθω πολύ μεγάλη ενέργεια για αυτό το νέο ξεκίνημα”.

Για το τι λείπει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό: “Από τον τρόπο ζωής μου λείπει η οικογένεια μου. Από τον Ολυμπιακό μου λείπουν οι συνεργάτες μου, αυτοί οι άνθρωποι και φίλοι μου λείπουν, αλλά συνέχεια είμαστε σε επικοινωνία. Αλλά πηγαίνουμε μπροστά και προχωράμε και τώρα με νέους συνεργάτες χτίζουμε νέες σχέσεις”.

Για τις διαφορές των πρωταθλημάτων: “Το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ιταλικό, η διαφορά εδώ είναι ο ανταγωνισμός. Στην Ελλάδα ξέραμε ότι ο τελικός θα ήταν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ενώ εδώ πηγαίνεις να παίξεις στο Σάσαρι που σε περιμένει όπως το ίδιο και στην Μπολόνια. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Εδώ οι ομάδες είναι πιο ψαγμένες. Το 2006 που πήγα στο Λας Βέγκας δεν υπήρχε κανένας από την Ελλάδα, από Ισπανία και Ιταλία υπήρχε άνθρωπος από κάθε ομάδα και το scouting είναι ανεπτυγμένο.

Θέλω να πω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και για παράδειγμα εμείς είμαστε τέταρτοι. Κάθε πόλη αγκαλιάζει μία ομάδα. Στην Ιταλία υπάρχουν και οι μικρές ομάδες οργανωμένες με μηχανισμό. Όχι όπως στην Ελλάδα που μία ομάδα μπορεί να έχει 1500 φιλάθλους και οι 200 να έχουν μόνο αυτοί εισιτήρια”.


“Μόνο ο Σπανούλης μπορούσε να κάνει τέτοια κίνηση”

Για τις καλύτερες του στιγμές με τον Ολυμπιακό και κάποια ιστορία που δεν θα ξεχάσει ποτέ: “Σε 19 χρόνια να κάνεις ένα γρήγορο report είναι δύσκολο. Σίγουρα η μεγαλύτερη αθλητική στιγμή είναι ο τελικός το 2012. Κάθε φορά αν καθίσω πάλι να δω πάλι αυτό το ματς, θα ανατριχιάσω. Για παράδειγμα όταν πήραμε τον Λο δεν το ήξερε κανένας και τον υπογράψαμε και δεσμευόταν με την Παρτιζάν. Ο Λο έλυσε το συμβόλαιο του και υπέγραψε αμέσως με εμάς και ανακοινώθηκε”.

Για την συμφωνία με τον Τζορτζ Χιλ και τον Τζινόμπιλι: “Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν είχε προχωρήσει πολύ. Σε όλη αυτή την διαδρομή υπήρξαν συμφωνίες και σημαντικές. Για παράδειγμα ο Τζινόμπιλι είχε συμφωνήσει το 2000 και είχε μιλήσει με τον Ηλία Ζούρο. Από το ένα τηλέφωνο ήμουν εγώ και από το άλλο οι άνθρωποι της Μπολόνια. Είχε αποφασίσει να έρθει στον Ολυμπιακό και είχε βγει το πρωτοσέλιδο ότι θα ταξιδέψει με κόκκινη φεράρι ο Ολυμπιακός. Και το θέμα χάλασε στο buy out και θεώρησε ο κύριος Κόκκαλης ότι δεν γίνεται να φύγει με τόσα λίγα λεφτά. Θυμάμαι τότε με ρωτούσε λεπτομέρειες για το που μπορούσε να φάει πάστα.

Για την μεταγραφή του Σπανούλη: “Δεν μπορεί κανένας μας να κρύψει ότι η μεταγραφή του Σπανούλη άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι σε αυτές τις μεταγραφές παίζει ρόλο η αποφασιστικότητα του αθλητή. Και όταν τον γνώρισα καλά, κατάλαβα για το τι άνθρωπος είναι, δεν είναι εύκολη κίνηση. Όλοι ξέραμε την ποιότητα του παίκτη”.

Για τα καλύτερα παιδιά στον Ολυμπιακό: “Ιδιαίτερα σχέση είχα με τον Ντίνο Ράτζα, ήταν μάγκας και δυνατός χαρακτήρας”.

Για τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη: “Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και ήταν κοντά σε όλα τα τμήματα. Στο μπάσκετ δεν έχανε ούτε φιλικό. Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι μαζί με τον Μπαφέ και τον Ελληνιάδη και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Τον ευχαριστώ για ότι έκανε στην ομάδα και ας αναπαυτεί η ψυχή του”.

Για το τι λείπει από τον Ολυμπιακό: “Πιστεύω ότι ένα νέο γήπεδο θα δώσει νέα πνοή στην ομάδα και θα είναι μεγάλη παρακαταθήκη. Όλα τα έχουν κάνει αυτά τα χρόνια και αν το κάνουν και αυτό θα είναι απίστευτο. Μόνο αυτό λείπει, υπάρχει καλή ομάδα, πολύ καλός προπονητής, σοβαρή διοίκηση και αυτό λείπει για ανέβει ακόμα παραπάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν πολύ αυτή την ομάδα. Αργά ή γρήγορα ότι κάτι θα γίνει, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει από τότε που έχω φύγει”.