Φρεντέτ: «Θα δημιουργήσουν τρελή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ»

Ο Τζίμερ Φρεντέτ μίλησε για το ματς του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (3/3) λέγοντας πως δεν έχει ζήσει ξανά τέτοια αντιπαλότητα

Φρεντέτ: «Θα δημιουργήσουν τρελή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός στον Πειραιά, μίλησε ο Τζίμερ Φρεντέτ στην τηλεόραση της Nova.

Ο 31χρονος γκαρντ των «πράσινων» υποστήριξε αρχικά πως «ανυπομονούμε να παίξουμε, θα είμαστε έτοιμοι για ένα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Οι οπαδοί θα είναι εκεί για να δημιουργήσουν τρελή ατμόσφαιρα», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πρέπει να είμαστε εκεί, να συγκεντρωθούμε σε όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να περιορίσουμε τους περισπασμούς από το περιβάλλον, για να κάνουμε το παιχνίδι μας, που ελπίζω να είναι καλό».

Για την βαθμολογική σημασία του αγώνα, ανέφερε: « «Σίγουρα είναι σημαντικό για την κατάταξη και την βαθμολογία όπως και κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη, είμαστε ενθουσιασμένοι και πάμε με καλή ψυχολογία».

Ερωτηθείς αν έχει ξανά ζήσει ανάλογη ατμόσφαιρα ντέρμπι, τόνισε: «Στο κολέγιο είχαμε ντέρμπι τέτοιας αντιπαλότητας. Ήταν μεγάλο ντέρμπι, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Δεν έχω ζήσει ξανά μια τόσο μεγάλη αντιπαλότητα. Είναι σημαντικό ένα τέτοιο παιχνίδι, χαίρομαι που συμμετέχω. Θες να βγεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για τους οπαδούς και την ομάδα. Ελπίζω να είναι μια καλή μέρα για εμάς».