«Κολλεγιακό» ξύλο σε αγώνα μπάσκετ (vid)

Ξύλο έπεσε σε αγώνα μπάσκετ κολλεγιακού πρωταθλήματος. Οι παίκτες των δυο ομάδων μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο!

«Κολλεγιακό» ξύλο σε αγώνα μπάσκετ (vid)

Τρελό ξύλο έπεσε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στο «Jackson State» και στο «Prairie View» για το κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ(NCAA) των ΗΠΑ.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 70-61, αλλά όλα τα λεφτά ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τους παίκτες των δυο ομάδων να δείχνουν τις ικανότητές τους και στις μπουνιές!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ντοντέλιους Ρος του Jackson State και Ντάριους Ουίλιαμς του Prairie View, τη στιγμή που αντάλλασσαν την καθιερωμένη χειραψία μετά το τέλος της αναμέτρησης, ήρθαν κοντά ο ένας με τον άλλο και τα αίματα δεν ήθελε και πολύ για να ανάψουν.

Τα επεισόδια γενικεύτηκαν και πήραν μέρος σχεδόν όλοι οι παίκτες ενώ για να ηρεμήσουν οι σπουδαστές, μπήκαν στο παρκέ ακόμη και οι γονείς τους…

Να σημειώσουμε πως οι δυο παίκτες που ξεκίνησαν τα επεισόδια τιμωρήθηκαν με ποινή δυο αγωνιστικών, όπως και ο συμπαίκτης του Ρος, Κάιλ Σπένσερ, ο οποίος πήρε φόρα και έπεσε με δύναμη πάνω στους αντιπάλους!

Πρόστιμο 5.000 δολαρίων επιβλήθηκε και στις δυο ομάδες ενώ όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ, τα βίντεο θα επανεξεταστούν και ενδέχεται να υπάρξουν και νέες ποινές.

Δείτε τα βίντεο